Bryne FK vs Ranheim

I morgen er det klart for årets andre hjemmekamp. Sesongen har startet med 100% uttelling for Brynelaget. Vi tar en nærmere titt på hva som venter oss når Ranheim står på motsatt banehalvdel.

Kampstart 18:00.

Tidligere oppgjør mellom lagene

Fjoråret var ingen høydare sitt med Bryneøyne. Av mulig seks poeng fikk vi bare ett mot Ranheim. Bryne reiste opp til trøndelag 21. April. Ledet 1-0 til pause etter scoring av Sabri Khattab. Drøye 10 minutter ut i 2. omgang utlikner Ranheim til 1-1 ved Rønning, noe som også blir sluttresultatet.

24. August kommer Ranheim flyvende til Jæren. Tar ledelsen etter bare 6 minutter ved Eek, øker ledelsen ved Åsen etter 40 minutter.
Jim Johansen reduserer for Bryne etter 56 minutter, men Ra ra ra ra Ranheim vinner til slutt 2-1.

Siste 5 oppgjør

• Bryne – Ranheim 1-2
  • Ranheim – Bryne 1-1
  • Bryne – Ranheim 3-1
  • Ranheim – Bryne 0-0

Ranheim

Trønderne endte fjoråret på en finfin 7. plass, 4 poeng foran Bryne, etter kun 2 seire på de 10 siste kampene. Årets sesong har startet litt som 2014 sluttet med to uavgjorte kamper. (Kristiansund 0-0 og Ulf Sandnes 1-1)

Trener Trond Nordsteien var fryktelig misfornøyd med kun ett poeng mot Ulf Sandnes. Han sier til Ranheim.no at laget må kunne sette noen av de store sjansene de har i mål. – Fortsetter vi å spille slik som dette kommer vi til å ta mye poeng fremover sier Nordsteien.