Bli bedre kjent med Asle Tjøtta.

Vi skal nå før seriestart prøve og bli litt bedre kjent med alle i Bryne FK. Førstemann ut er daglig leder i Bryne FK Asle Tjøtta.

Navn: Asle Tjøtta
Alder: 44 (45 i mars)
Stilling i klubben: Daglig leder.
Bosted: Tjøtta.

Kan du oppsummere litt om stå`å i klubben akkurat nå?

Stå`å i klubben ser akkurat nå bra ut. Vi har fått inn de siste brikkene i troppen med keeper Kris Devaux og spissen Simen Næss og mener nå troppen er komplett og sterk nok. Treningene og forberedelsene er i rute så nå ser ting veldig bra ut.

Litt mer om deg og din stilling. Du har vært daglig leder nå i 2 år. Går det greit eller angrer du på at du tok jobben?

Jeg angrer svært sjeldent på ting jeg gjør, og ser meg sjeldent tilbake. Det har vært noen utfordringer med økonomi og litt andre ting, men stort sett har det vært som forventet. Det er også veldig mye positivt som fyller på med energi og gjør det kjekt og lett å gå på jobb, selv om vi har en del utfordringer.  Jeg trives veldig godt og synes vi begynner å få på plass en god organisasjon som fungerer godt i lag. Folk drar i samme retning og det er veldig viktig for å klare de målene vi har satt oss.

Så du har planer om å bli her litt til altså?

Ja, jeg har ikke vært inne på tanken om å gi meg. Jeg sa vell når jeg startet i denne jobben at jeg hadde et 10 års perspektiv på jobben og det tar tid å bygge klubb og lag. Det er ikke noe som er gjort over natten.  Nå har vi brukt to år på å tilpasse oss økonomien i OBOS ligaen og kunne startet og tjene penger der, men når vi rykker ned må vi bruke enda litt mer tid før vi kan få litt mer fart oppover igjen. Jeg er fortsatt optimist og sterkt i troen på klubben sine vegne.

10 kjappe:

 1. Hva foretrekker du, 1-0 eller 4-3 seier?
  Hehe, det viktigste er å vinne men må jeg si noe må det bli 4-3.
 2. Favorittlag utenom Bryne?
  Jeg har 3 røde lag. Bryne, Liverpool og Kåsen.
 3. Har du fått et slags kallenavn i klubben?
  Ikke noe spesielt, men trenerne kaller meg ofte for lagersjefen.
 4. Hobby utenom fotballen?
  Liker godt å «pottla å grava« i hagen ellers så er jeg faktisk veldig glad i å lage mat.
 5. Hva er favoritt maten?
  Jeg er veldig altetende så vanskelig å si. Kommer an på årstid og setting.
 6. Hva er du redd for?
  Jeg har veldig høydeskrekk så er jeg litt redd for småkryp. Edderkopper osv.
 7. Hvor mye bruker du ca på klær i mnd?
  Jeg kjøper stort sett klær 1 gang i året. Da kjøper jeg så det holder.
 8. Hvis du kunne valgt nå, opprykk til OBOS eller cupfinale.
  Opprykk til OBOS, uten tvil.
 9. Beskriv deg selv med 3 ord.
  Handlekraftig, energisk, sta.
 10. Helt til slutt, hvor kommer Bryne på tabellen i år?
  Håper og tror nr 1.

 

Annonse

heiseoppdrag eller transport

Herredsvela Transport

Herredsvela Transport er blant dei største kranbil aktørane i Rogaland. Vi har i dag ca. 25 ansatte og har tilholdssted på det gamle Statoil-bygget på Varhaug. Du finner våre kranbiler på dei fleste anlegg i Rogaland hvor vi for det meste leverer byggvarer fra ulike grossister.

Lyst å dele artikkelen?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Skrevet av:

Legg igjen en kommentar