Bryne Påddene

Ole Morten Hobberstad, Øystein Nygård og Asgeir Ueland er initiativtakere for podkasten som har fått navnet Bryne Påddene.

I løpet av Mai kan du få høre en ny podkast. Podkasten handler om Bryne FK og historien rundt fotballklubben. Det blir også litt mer om fotballen på Jæren og flere ting som vil nå ut til enda flere lyttere som for eksempel spillere som er fra det jærske området.

Ole Morten Hobberstad, Øystein Nygård og Asgeir Ueland er initiativtakere for podkasten som har fått navnet Bryne Påddene.

– Bryne Påddene ble vel valgt av meg og Øystein, jeg tenkte det var et passende navn, vi kommer garantert til og ‘’pådda’’ over diverse ting men man må selvsagt finne en hårfin balanse. Vi vil ta opp alt som skjer i klubben, både det man lykkes på og det man mislykkes med.

Øystein Nygård tror folk er sulteforet på en podkast om Bryne.

– Jeg tror folk er sulteforet på informasjon. Både gode og litt mindre gode ting om Bryne. Jeg tror mye de siste årene er blitt feid under teppet nå håper jeg vi kan være med på å få frem ting, og være en stemme for at flere ting kommer frem. Jeg håper vi får flere folk som er i klubben og som har vært i klubben i tale. Vi skal også ha humor og en god del galskap.

Podkast-gjengen håper at klubben vil åpne seg i en større grad nå som det er en podkast som skal i gang.

– Folk, tilskuere og supportere har hatt en klar følelse på at klubben de siste årene har vært lukket, nå er det på tide at vi jobber med å få åpnet klubben for folk, og det er helt klart at en god, sterk og seriøs podkast kan være svært behjelpelig med at klubben blir åpen for den vanlige mannen i gata igjen, sier Hobberstad.

Podkasten har blitt finansiert av folk på Jæren som har spleiset nok penger til utstyr. Studioet til BrynePåddene vil være på loftet til Nygård, der han og Hobberstad med evt gjester sitter. Podkasten’s tredjemann sitter nemlig i Galilea i Israel og blir med på telefon. Det er Asgeir Ueland, tidligere journalist i Jærbladet.

Spleisen er fortsatt åpen for støtte.

-En podkast koster. Det skal betales for gode servere til å laste opp via de forskjellige kanelene, og man må betale for gode redigeringsprogram. Men vi er ganske imponerte og ikke minst takknemlige for at folk har gitt så mye på så kort tid i disse tidene vi er inni nå med Covid19, det er helt utrolig at det gikk så fort. Alle vi i podkasten ønsker å takke for alle bidrag og vi skal gjøre alt vi kan for og gi tilbake til alle som har vært med på søtten, sier Hobberstad.

Annonse

husk tannpuss!

Tannlegene

Vår praksis er en allmenpraksis der de aller fleste typer behandling blir utført. Dette omfatter fyllingsterapi, krone, bro og protesebehandling. Vi utfører også implantatbehandling.

Lyst å dele artikkelen?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Skrevet av:

Legg igjen en kommentar