Cup exit

Bryne - Løv-Ham 1-4Folk kom med store forhåpninger til Bryne Stadion onsdagkveld, og det begynte bra! Bryne styrte kampen og alt så ut til å gå veien da Trygve Åse Lunde skrudde en corner rett i mål etter 39 minutter. Bryne kjørte rett og slett over Løv-Ham i 1. omgang og hadde flere avsluttninger i både stolpe og tverrlegger. 1-0 til pause burde kanskje vært 3-0.

2. omgang tok Løv-Ham mer og mer over spillet og etter utligningen i det 59. minutt, var det kun ett lag på banen. Bryne datt helt fra hverandre. Det gikk som det gikk og bortelaget kunne enkelt score 3 mål til mot ett Brynelag som virket totalt lammet.

Med 1-4 i sekken satt Brynelaget lenge ute på banen etter publikum hadde gått hjem. Hva som ble sagt er uvisst, men at vi får se ett heltent jærlag mot Haugesund er sikkert!

Jeg håper mest mulig tar turen til Araberland for å vise Brynegutta at dette skal vi klare sammen!