Dagens artikkel i Jærbladet

NULL

Spmtegn.jpgJeg viser til reportasje i Jærbladet i dag, første side i sporten, og må si jeg er rystet og veldig skuffet. Etter å ha lest artikkelen tok jeg umiddelbart kontakt med Magnus Johansson, og fikk et referat over intervjuet med Jærbladet. Han benektet å i det hele tatt ha gått ut på en negativ måte mot b-gjengen, det eneste som ble sagt var hans personlige mening om at han hørte oss bedre på ”storestå”.

Vi respekterer fullt ut hans mening, men blir stående der vi er i dag, grunnet mye god tilbakemelding fra spillerne. Det er tross alt disse som trenger oppmuntring under kampene. Vi tar full kritikk for at vi ”sviktet” litt de fem siste minuttene på kampen, men jeg stiller meg likevel uforstående til Jærbladet´s innslag. Vi i B-gjengen er på lik linje med Magnus opprørt over at folk forlater stadion før kampen er slutt, og ønsker å fremstå som en positiv supportergjeng og ”buer” derfor aldri på laget. I Jærbladet innslag føler vi at denne oppførselen ble vinklet mot B-Gjengen og ikke mot publikum generelt.
Jeg er skuffet over at dere som en seriøs lokalavis, med vilje vinkler en historie negativt mot B-gjengen, da Magnus ikke ga utrykk for dette selv, men snakket om publikum generelt. ”Vi kan lese mellom linjen vi og”

Vi synnes det er helt greit, og at Jærbladet er med din fulle rett til å skrive negative innslag om b-gjengen hvis de ønsker det, men det er jo vanlig journalist praksis å sjekke fakta først.

Annonse

Alfa safe utleie

Vi har det
du trenger

Alfa Safe er Jærens største utleievirksomhet. Vi er totalleverandør av maskiner og utstyr til bygg- og anleggsbransjen, håndverksbedrifter, offentlig sektor og til private.

Lyst å dele artikkelen?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Skrevet av:

Legg igjen en kommentar