Déjà vu

NULL

Nok en uavgjort...
Etter en feiende flott fotballkamp i godt over åtti minutter, skjer det som mange fryktet. Etter hjørnespark får Glimt avsluttet med skudd som Eskeland må gi retur på og Even Iversen setter ballen kontant i mål. Stadion uret viser 84 minutter, der undertegnede står i lag med B-Gjengen begynner det å snakkes om Déjà vu, og med kampen mot Hønefoss friskt i minne blir det lange minutter med neglebiting og stadig sjekking av klokka.

Så i siste spilleminutt blir ringreven Stig Johansen spillt igjennom, og han setter ballen i lengste hjørnet utagbart for Roger Eskeland. Nok en gang blir det poengdeling på eget gress etter innsluppne mål i sluttminuttene.

Kamprapport »

Nå må vi ikke glemme at før disse to poengene forsvant fikk vi se en god fotball kamp med godt spill av begge lag. Det var Bodø/Glimt som kom best igang, og kun en klasseredning av Eskeland hindrer gjestene en ledelse.

Så tar Bryne mere og mere over, og etter halvtimen fikk vi kampens første mål, det var Allan Borgvardt som header ett innlegg fra Vidar Nisja i mål på første stolpe. Etter dette har Bryne flere farlige sjanser uten at de klarer å få uttelling på disse og lagene går til pause.

I andre omgang forsetter lagene det de gjorde i første, de spiller flott fotball, og det er godt å se at Bryne ikke legger seg bakpå. Både Jørn Hagen og Knut Sirevåg fosser opp på sidene og kommer til innlegg og Jørn er sågar frempå og får avsluttet uten nettkjenning denne gangen.

Etter ca. 60 minutter hindrer igjen Roger Eskeland Glimt-scoring. Det er Sakariassen som får skyte rett utforbi femmeteren, og det er klasse over beinparaden fra Roger som hindrer mål. Heldigvis ekspederer Stig Johansen returen utenfor målet.

Noen minutter etter er det Bjørn Ingvar Kydland sin tur til å stå ved fem meter, etter passing fra Paul Oyuga gjør Bjørn ingen feil og knaller ballen i mål. Etter avspark får Runar Berg ballen og kliner til på hel volley, ballen går i tverrligger og det var nære på rask redusering. Istenden fikk de redusering i det 84 minutt, og ved fulltid får de helgule sin redusering. Kampen sett under ett var ikke uavgjort urettferdig, men for oss som holder med de rødkledde var dette nesten som tap og regne.

Ja ja, livet går videre og for Brynes del får de bare se til at den gode bortestatestikken holder seg etter besøket i de dype skoger. Så kommer vi tilbake på stadion igjen 29 mai med nytt friskt mot og håp om tre poeng. Det blir siste hjemmekamp før det braker løs i Tyskland.

Annonse

husk tannpuss!

Tannlegene

Vår praksis er en allmenpraksis der de aller fleste typer behandling blir utført. Dette omfatter fyllingsterapi, krone, bro og protesebehandling. Vi utfører også implantatbehandling.

Lyst å dele artikkelen?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Skrevet av:

Legg igjen en kommentar