Endelig Bryne seier i Haugesund

NULL

FKH 1 - Bryne 2Spiss paret til Bryne ordner to mål for Bryne, og Haugesund får bare det ene målet på Bryne idag, dermed har Bryne vunnet på Haugesund stadion igjen! Vi må tilbake til tiden da mange av dagens Bryne-spillere ikke var påtenkt engang, sist Bryne slo Haugesund på deres eget gress, i en obligatorisk kamp.

B-Gjengen arrangerte tur opp til Haugesund og ca. 90 supportere reiste fra Bryne i 11.30 tiden. Rapportene forteller om en fin gjeng som har kost seg på tur. Så fikk de også lønn for strevet da Bryne dro seieren iland. Det meldes om gode tilbakemeldinger ifra spillerne etter kampen 🙂

Kamprapport »

I skrivende stund befinner både B-Gjengen og Bryne følget seg på fergen over fjorden. Jeg tipper at resten av passasjerene vil merke hvem som vant kampen ikveld.

Det er Bryne som åpner kampen best og har de første klare sjansene, så etter 11 minutter blir Allan Borgvardt felt innenfor 16 meteren, dommeren er ikke i tvil og peker på krittmerket. Paul Oyuga er iskald og setter ballen utagbart for målvakt Kristiansen. Etter dette er det Bryne som fortsetter å komme til flere farlige sjanser og Haugesund får først sine sjanser etter halvtimen. Bryne går til pause med en fortjent ledelse.

I andre omgang har Bryne bestemt seg for å ligge kompakt, nekte Haugesund rom, og satse på kontringer. Dette ser ut til å fungere bra, og lenge sliter Haugesund med å spille seg til de store sjansene. Etter halvspillt andre omgang bytter de innpå to nye i angrepsrekken. Sæther Moen kommer inn for Andreassen og Skogland inn for Curier.

Det siste kvarteret presser Haugesund mere og mere, og flytter frem folk for å få en utligning. Så når det står 10 minutter igjen av kampen får de hjørnespark, ballen går over feltet og her tar Skogland og skyter på direkten, mål. Mange regnet nok nå med at det skulle bli poengdeling mellom lagene, men heldigvis ville Bryne det annerledes. De løfter laget igjen og får så hjørnespark, her får en umarkert Borgvardt til slutt ballen, og han kliner til ballen som suser i mål!

Haugesund jager nok en utligning men Bryne holder stand, og tar med seg 3 vikige poeng til Jæren. I morgen kan de gå i folketoget, og motta hyllesten fra Brynes innbyggere. Så får de benytte dagene frem til Søndag godt slik at vi igjen får en seier på eget gress, motstander blir Glimt, som nok er på jakt etter poeng. De gikk som kjent på en kjempesmell mot Godset idag, og er nok lystne på å revansjere seg.

medlemskap 2020

Vil du være med på laget?

Dager
Timer
Minutter
Sekunder

Lyst å dele artikkelen?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Skrevet av:

Legg igjen en kommentar