Endelig hjemmeseier igjen!

NULL

2-0 hjemmeseierEtt kanonskudd fra Bjørn Ingvar Kydland, og en herlig utført heading fra Allan Borgvardt og Bryne kunne notere to mål. Pors hadde en del banespill, men var tamme foran målet. Bryne vinner igjen på eget gress, og det var så fortjent, fortjent!

AaFK klarte bare uavgjort mot Manglerud/Star, så dermed er luken opp til andreplassen nå kun 5 poeng. Bryne tok også tilbake tredjeplassen på tabellen, og henger henger med i tett-trioen.

Kamprapport »

Det blåste friskt på Jæren idag, og Bryne valgte å åpne kampen i medvind, og allerede etter 5 minutter får Bjørn Ingvar Kydland ballen ute på hjørnet av 16 meteren, han gjør som så mange ganger før, klinker ballen utagbart for målvakten og i mååååål! Paul Oyuga var servitør denne gangen.

Etter dette kom Pors litt mere med i kampen, men uten å produsere de helt farlige sjansene. De var det Bryne som stod for i denne omgangen, men det ble med det ene målet i første.

I andre omgang legger Bryne seg bakpå og satser på kontringer, om dette er bevist eller om det er den sterke vinden som gjør dette skal jeg ikke uttale meg om.

«Skal Bryne igjen miste ledelsen?» Det var nok mange på stadion idag som tenkte denne tanken etter hvert som tiden gikk, og Bryne ble presset lenger og lenger ned på banen. Men så begynner Bryne å ta over banespillet igjen og etter 70 minutter er det Allan Borgvardt som header ballen i en fin bue over målvakt og i mål. Det var Vidar Nisja som serverte innlegget.

Når så Glenn Bednarczyk kort tid etterpå får dagens andre gule kort og må forlate bannen er det ikke tvil lenger, Bryne har full kontroll og kjører over Pors de siste minuttene. Paul Oyuga klarte også å plassere ballen over mål på straffe Bryne fikk på overtid. Straffe var av den billige sorten, så det får gå for denne gangen Paul Oyuga 🙂

Håper Magnus Johansson hørte noe av den gode stemningen som var på «little stå» idag. Vi kunne også se at det var mye folk som klappet på store stå! Det liker vi, rapportene forteller også om at det var tilløp til sang og heiarop! Fortsett med det 🙂

Nå blir det Tromsdalen borte, og Klepp i cupen, før vi får ett lite avbrekk i den norske fotballværdagen.