Greit med poengdeling

NULL

nullnull.pngBryne må si seg fornøyde med ett poeng i toppoppgjøret på Marienlyst stadion idag.

Første omgang får en vel si var relativt jevnspilt med få sjanser. Bryne var flinke til å presse Strømsgodset slik at de ikke fikk til sitt offensive spill. Brynes største sjanse kom etter halvtimen, Allan Borgvardt kom alene med keeper, men sisteskansen kommer ut å gjør målet mindre, Allan avslutter men skuddet går rett i kroppen til Ødegaard, og returen fanger han selv.

Kamprapport »

I andre omgang er det Godset som har ballen mest og vel også hadde de største sjansene. Hjemmelaget styrte mye av spillet, og vi kan takke en god Roger Eskeland som holdt buret rent. Ved flere anledninger må Roger varte opp med klasse-redninger. Bryne var kompakte og etter hvert som tiden gikk spilte de for det ene poenget.

6 runder er nå unnagjort, vi står med 12 poeng etter 3 seirer og 3 uavgjort. Tar vi en titt på tabellen ser vi at Aalesund nå har fått en liten luke med 4 poeng ned til Godsets 14 poeng. Så kommer de på rekke og rad, Bodø/Glimt, Bryne og Sogndal alle 12 poeng.

16 mai kampens motstander Haugesund har hatt en litt dårligere start, to kamper vunnet, en poengdeling og tre tap, gir dem 7 poeng. Mye tyder på en ny tøff bortekamp, håper mange fra Bryne og jæren tar turen oppover tirsdag, slik at vi kan være med å hjelpe laget til seier!

Annonse

Kvalitet og presisjon

Sørvest Betongsaging

Er du opptatt av kvalitet og presisjon, så er vi ganske enkelt de rette. Vi utfører jobben raskt, rimelig og til avtalt tid. Gode medarbeidere og en oppdatert maskinpark gjør at vi raskt kan bistå deg i både store og små oppdrag innen bl.a. riving, betongsaging, meisling og kjerneboring.

Lyst å dele artikkelen?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Skrevet av:

Legg igjen en kommentar