Helsvart for Bryne

NULL

4-1 tap mot HønefossDet ble en helsvart dag for Bryne på Hønefoss, lite av spillet fungerte og Hønefoss tok dermed en fullt fortjent seier.

Dermed raste Bryne nedover på tabellen, og dagens motstander ligger nå à poeng, men er foran på bedre målforskjell. Det er nå 6 poeng opp til kvalikplassen som Bodø/Glimt innehar etter å ha slått Hødd 3-2, og det etter å ha ligget under to null.

Kamprapport »

Det var ett tafatt Brynelag som helt fortjent tapte mot et Hønefoss lag som var aggresive og som kom til flere klare målsjanser. Det var også Hønefoss som allerede etter 10 minutter fikk det første målet.

Bryne får utlignet etter drøye halvtimen, på et hjørnespark, målscorer er Knut Sirevåg. Etter dette ebber kampen ut til pause.

I andre omgang er det Hønefoss som vil mest, og Kai Risholt skyter Hønefoss opp i ledelsen. Etter dette har Håvard Sakariassen en kjempemulighet alene med keeper, men Solvoll redder mesterlig.

Etter ca. 70 minutter får Espen Haug gå alene opp på en corner å heade ballen i mål, og bare minutter etterpå er det nytt mål til Hønefoss. Dermed er kampen i realiteten avgjort.

Etter dagens kamp har Hønefoss en kjekk statestikk mot Bryne etter at Bryne måtte ned i 1. divisjon igjen. Tre seirer på eget gress og 3 uavgjort kamper på Bryne stadion.

Bryne måtte spille denne kampen uten Kai Ove Stokkeland og Paul Oyuga som begge var ute med suspensjon. Før denne kampen uttalte Magnus Johansson at han håpet flere av spillerne ville ta tak under fraværet av nettopp disse spillerne. Jeg tror neppe Johansson fikk det svaret han håpet på etter denne kampen.

Nå får Bryne en litt lengre pause da Follo skal ut i cup-kamp til helgen. Vi får håpe de bruker tiden godt frem til den utsatte kampen som går onsdag den 23 august kl. 1830.

Nå ønsker vi å se ett Bryne-lag med guts å innsatsvilje, som igjen henter hjem en trepoenger. Vi må starte innhøstingen av poengene nå!