Hødd

Hødd er et lag vi kjenner veldig godt. De rykket som kjent ned sammen med Bryne og mange trodde Hødd og Bryne ville havne i hver sin pulje.

Hødd er et lag vi kjenner veldig godt. De rykket som kjent ned sammen med Bryne og mange trodde Hødd og Bryne ville havne i hver sin pulje. Det skjedde ikke så Hødd er kanskje den største opprykks konkurrenten til Bryne.

Navn: Hødd
Stiftet:
1919
Fylke:
Møre og Romsdal
Avstand fra Bryne
: 673 km. Her tar det rundt 11,5 time med bil i følge Google maps.

Stadion:
Hødd spiller sine hjemmekamper på nye Høddvoll. Flott anlegg som har kunstgress som underlag. Stadion har en tilskuerkapasitet på 4081, mens snittet i fjor ble på 1718. Ca100 mer enn Bryne.

Draktene:
Hjemme drakten til Hødd er blå med hvit shorts.
Borte drakten er hvit med blå shorts.

A-laget:

Hødd havnet som sakt på 14.plass i OBOS ligaen i fjor. 2 poeng fra sikker plass. Hødd hadde en fryktelig avslutning på sesongen i fjor og gikk 8 strake kamper uten seier. Sist gang Hødd vant en seriekamp var 25. august i fjor.

Kampene til Hødd i fjor:

 

Lagets toppscorer ble Robin Shroot med 12 mål. Nest mann på listen var Ulland Andersen med 4.mål. Han gikk til Strømsgodset midt i sesongen. Shroot har også vært et eget kapittel for Hødd i vinter. Flere stor klubber har vist interesse for spissen, men Hødd slipper selvfølgelig ikke Shroot gratis så det er usikkert hva det ender med her.

Christoffer Aasbak var den spilleren i OBOS ligaen sammen med Kalludra på KBK som hadde flest assist. Han har meldt overgang til nettop Kristiansund. Et solid tap for Hødd her.

Det har også vært mange trenere i Hødd den siste tiden. Sindre Eid ga seg som hovedtrener etter 2015 sesongen. Inn kom Hans Erik Eriksen som var trener i fjor helt til sommeren. Da kom Steinar Lein inn for å prøve å redde plassen. Det gikk ikke og etter sesongen takket han for seg. Nå trenes laget av Sindre Eid igjen som ble ansatt tidlig i desember sammen med assistenttrener Arild Sungodt.
Arild Sundgot ga seg i midten av januar pga familiære årsaker. Nå er ny assistenttrener på plass igjen og ting virker å være på stell.

Lars Petter Rønnestad i Hødd forteller til oss at det har vært en tøff omstilling både sportslig og økonomisk for hele klubben etter nedrykket.
Han seier også at klubben har et mål om å kjempe om opprykk, samtidig som det ikke er noen krise om laget ikke skulle rykke opp. Han mener hele omstillingen etter nedrykket vil gjøre klubben sterkere og ser positivt på fremtiden.

Han tror det blir en tøff liga der fem – seks klubber kommer til å kjempe om de to øverste plassene.

Spillere ut og inn
Inn har de fått : Daniel Eid ,Eirik Saunes, Sivert Pieroth og Preben Sætre. Alle fra egen stall utenom Sætre som kommer fra Herd.

Ut har:
Joakim Wrele ( Levanger )
Christoffer Aasbakk ( Kristiansund )
Michael Karlsen
Erik Skaasheim
Dani Hatakka ( Brann )
Hugues Wembangomo på lån til Brattvåg
Jeff Mensah.
Øystein Vestvatn.

Samtidig har Joachim Magnussen som står med 273 kamper og 98 mål lagt opp på grunn av skader.

Hødd skal ha inn flere spillere og jobber aktivt med dette. Tidligere Bryne spiller Fitim Kastrati har den siste tiden trent og spilt kamp med laget.

En ting som også er vært å nevne med Hødd er hvor flinke de er med sesongkort. Allerede 25. januar i år hadde de solgt over 1000 sesongkort for denne sesongen.

Supporterklubb:
Blåsarane.

Treningskamper:
Sogndal – Hødd 1-2
Hødd – Træff 2-1
Hødd – Brattvåg 1-2
Hødd – Herd 7 -0

 

medlemskap 2020

Vil du være med på laget?

Dager
Timer
Minutter
Sekunder

Lyst å dele artikkelen?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Skrevet av:

Legg igjen en kommentar