Mageplask

NULL

Bryne - MS 1-1Alt lå til rette for festfotball på Bryne stadion. En gradestokk som viste over 20 grader, sol fra skyfri himmel, og Bryne som kom ifra en bortekamp med ett 5-2 resultat og flott fotball.

Men Manglerud Star ville det annerledes, de klarte å få kampen inn i sitt spor, dra ned tempo, og satset på kontringer, og jammen hadde de ikke en eventyrlig sjanse der de kunne tatt med seg alle tre poengene også. Bare udugelighet hindret dem nettopp fra å gjøre det.

Kamprapport »

Men allerede mens lagene entret banen, var det folk som begynte å ane uråd. Paul Oyuga var ikke i startoppstillingen. Spilleren som før kampen var tildelt en pris for Adecco-ligaens beste spiller i April. La oss håpe at Paul igjen er i startoppstillingen i neste serie kamp, da er det laget som nå ligger foran Bryne som står på andre banehalvdel, Strømsgodset.

Selve kampen er det vel ikke så mye å skrive om, Bryne hadde en del av spillet i 1 omgang, uten å produsere de aller største sjansene. La oss nevne unge Tommy Høilands flotte prestasjon da han etter halvtimen når ballen etter ett fremspill, runder Manglerud Star keeper, og setter den iskaldt i mål. Dessverre for Torger så går det ene skuddet hans i stolpen og ut, og ikke inn.

Andre omgang er ikke veldig gammel, så er det innbytter Christian Torp som lett får komme inn mot femmeter og sender en markkryper som går i mål.

Nei, noen fest ble det aldri, minnet mere om ett sviende mageplask. La oss håpe at laget reiser kjerringa igjen allerede onsdag.