Måtte ha ekstraomganger

NULL

totreeeo.pngAlle har vel hørt klisjeen; «2-0 er en farlig ledelse». For nettopp Bryne har dette vært tilfelle nå i starten på denne 2006 sesongen, først leder vi 3-1 mot Hønefoss og slipper de inn i kampen de siste spilleminuttene. I dag klarer vi igjen og gi ifra oss en 2-0 ledelse mot SIF, da det gjenstår 2 minutter av ordinær tid klarer vi altså å slippe inn 2 mål.

Forhåpentligvis tar de lærdom av dette nå, slik at vi slipper flere lignende episoder som dette, fremover i sesongen.

Kamprapport »

Så etter denne gavepakken til SIF måtte kampen gå til ekstraomganger, laget tar seg kraftig isammen og Anders Særvold scorer syv minutter ut i første ekstraomgang. Det ble det siste målet i kampen, heldigvis, tør ikke tenke tanken på utfallet etter en straffespark konkurranse.

Nok en gang får vi bevist at cup er cup, 3. divisjonslaget SIF var ikke langt unna å detonere årets første bombe!