Nytt sterkt borteresultat av Bryne

NULL

Det ble 1-1 på GjemselundKampen på Gjemselund endte 1-1 og igjen ble baklengsmålet scoret i løpet av de siste ti minuttene. Uavgjort borte mot Kongsvinger er veldig sterkt, men slik kamputviklingen var, ble dette en nok en skuffelse. Vi hadde som vanlig eventyrlige sjanser til å avgjøre kampen, men det ville seg ikke denne gangen heller.

Kamprapport »

Både Aalesund og Strømsgodset vant sine kamper i kveldens runde og luken frem til direkte opprykksplass har dermed blitt enda større. Aalesund leder tabellen med 24 poeng, følgt av Godset med 23 poeng og oss på tredjeplass med 17 poeng. Den luken på seks poeng må vi begynne arbeidet med å tette med en gang, ellers kan det bli tøft.

Kveldens oppgjør var temmelig jevnspilt, men vi var farligst i foran mål. Mens avslutningene smalt rundt Kongsvingers keeper Eriksen var det sjelden Roger Eskeland ble satt på noen skikkelige prøver. Kongsvinger hadde uvanlig mange cornere, men ingen av de var noe særlig farlige. Brynes mål kom etter 25 minutter av Paul Oyuga som viste sin styrke foran mål. Etter scoringen var det lite som skjedde før vi det i det 37. minuttet fikk en eventyrlig dobbelsjanse. Borgvardt roter det dessverre til for seg når han skulle avslutte og Nisja sitt forsøk på returen ble blokkert. Her skulle Bryne ledet 2-0!

Det ble bare 1-0 til pause, men kampen forsatte i noenlunde samme spillemønster også i andre omgang. Bryne ble litt mer passive og satset på kontringer. Etter 69 minutter avslutter Borgvardt for oss, men headingen fra fem meter smeller i stolpen og returen blir avverget av forsvarerne.

Vi er inne i de siste ti minuttene av kampen og intens neglebiting kan høres rundt de mange radioapparatene på Jæren. Supporternes største frykt kommer nok en gang i oppfyllelse og baklengsmålet er et faktum. Etter 86 minutter glipper markeringen på et innkast, Olausson lurer seg inn i boksen vår og får avslutte uforstyrret med en heading fra fem-meteren. Ballen fyker i kassen og stillingen er 1-1 med godt fem minutter igjen å spille.

Det blir ikke flere mål på Gjemselund. Bjørn Ingvar Kydland får en eventyrlig sjanse på overtid når Kongsvingers keeper mister ballen i eget felt. Dessverre for oss Jærbuer bommet Kydland og avsluttningen fra ti meter flydde over tverrliggeren.

1-1 mot Kongvinger på Gjemselund er et veldig sterkt resultat. Vi er det første laget adeccoligaen som har scoret mål på denne stadionet i år og det er noe vi bør være
fornøyd med. Vi bør egentlig også være fornøyd med poengdeling etter spillets gang, selv om vi nok var laget nærmest seier i kveldens kamp.

Førstkommende mandag er det hjemmekamp mot Pors Grenland og stakkarene fra østlandet skal få lide for våre mange uavgjortresultater den siste tiden. Kampen begynner klokken 19:00, møt opp og støtt klubben på jakten etter trepoengere!