Poengdeling i nord

NULL

Det ble 1-1 på GjemselundKampen begynte på værst tenkelig vis, sett med Bryne øyne. Allerede etter ett minutts spill får lille Mohammed Ahamed stå uhindret, og heade ballen i mål.

Bare minutter etterpå får Bjørn Ingvar Kydland seg en smell i en hodeduell, og noe senere må han kaste inn håndkleet. Det var ikke akkuratt det vi ønsket i en tropp som allerede hadde en rekke spillere satt ut med sykdom. Vidar Nisja og Espen Hægeland ble ikke med på turen grunnet sykdom. Allan Borgvardt var heller ikke 100%, og Magnus valgt å starte med Allan på benken.

Kamprapport »

Bryne kommer seg noe etter sjokk åpningen til TUIL og Torger Motland, som kom inn for Bjørn Ingvar Kydland står for Brynes første målsjanse denne kvelden. Han spiller vegg med Oyuga og kommer alene med målvakt. Dessverre for oss så gjør Johannsen i TUIL målet en vakker benparade.

Det blir Mohammed Rashid som på ett corner får headet ballen i mål for Bryne. Nevnet Mohammed kommer i fokus igjen etter ca. 40 minutters spill han får kveldens andre gule kort etter takling på TUILs Bjørn Strøm. Ifølge jærradions «utskremte» reporter, ett billig gult kort. Dermed må Bryne klare seg med 10 mann resten av kampen.

I andre omgang starter Bryne friskt, og de har absolutt ikke tenkt å ligge bakpå. Etter bare noen minutters spill er Torger Motland igjen alene med keeper, skuddet blir reddet, men returen havner i mål. Men det blir avblåst for hands.

Etter hvert tar TUIL mere over kampen, men Bryne forsvarer seg godt, er kompakte og Tromsdalens farligste sjanser kommer på overganger.

I sluttminuttene har Bryne en kjempesjanse til å ta med seg alle tre poengene, men dessverre så går headingen fra Espedal via ett TUIL hode og i tverrliggeren.

Det ender igjen med uavgjort, noe Bryne må si seg fornøyd med når en ser på kamputviklingen.

Torsdag blir det cupkamp mot Klepp før spillerne får en velfortjent ferie.