Reisebrev fra Kongsvinger

Vi var 3 stk fra Tifo B-Gjengen, Seland, Biffen og PK som lastet opp bilen med det vi kunne av utstyr og satte kursen mot Kongsvinger lørdag natt kl 02.00, med Wille NelsonOn the road again på full guffe.
Godt humør og stemning på topp, ingen visste helt hva som ventet oss, men morsomt – det skulle det bli!

Gang var det hele turen, men det toppet seg da Seland tok over rattet rundt Telemark. Biffen og PK var veldig bestemt på at Seland ikke slapp unna denne turen uten litt ”tyn”, han var jo tross alt den eneste i bilen som ikke var bonde.

50 km fartsskiltDet gikk heldigvis som vi hadde håpet! GPS’en viste at Seland presterte å holde en snittfart på E6 på utrolige 50 km/t. I tillegg klarte han og kjøre av feil avkjørsel slik at vi endte med en liten sightseeing i Oslo sentrum!
Dere kan bare tenke dere hvordan stemningen blant de 2 andre i bilen var da!

Vel fremme i Kongsvinger kl 10.00 Søndag formiddag, var det 3 trøtte karer som parkerte bilen ved Gjemselund Stadion. Sola var godt på vei oppover og alt virket lovende.
Det viste seg fort at med 5 timer til kampstart ble det veldig mye tid til overs, så etter en liten utflukt i sentrum fant vi ut at vi bare kunne starte og gjøre klar feltet vårt til kamp.

Dette tok også litt mindre tid enn vi hadde håpet, så vi la oss til å sole oss og kvile fram mot kampstart.

Ca 30 min før kampstart kom også andre rødkledde til stadion – heldigvis!

De fleste vet og så hvordan kampen endte, og jeg er sikker på at det er noen som angrer på at de ikke reiste. Fantastisk tur, og ett veldig bra resultat!

Vi håper på flere slike turer!
Heia Bryne!

Annonse

Pride in every move

100% Aarbakke

For 100 år siden startet Aarbakke hestesko produksjon i Bryne, Norge. I dag er Aarbakke blant verdens ledende avanserte mekaniske selskaper, kjent for å tenke ut av boksen, ha sterke bånd til lokalsamfunnet og ha et attraktivt arbeidsmiljø

Lyst å dele artikkelen?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Leave a comment