Surt tap på overtid

Bryne - Start 0-1Surt tap på overtid er vel det de fleste kommer til å huske denne kampen med. Alle på Bryne Stadion regnet med at vanligvis så sikre Allan Borgvardt skulle sette ballen i mål når Bryne fikk straffe på overtid. Slik gikk det ikke – og det gjenspeiler vel det meste av denne kampen for Brynes del.

Kampen mot Start begynner bra. Begge lag viser at de er ute etter 3 poeng i herlig vèr på Bryne Stadion. Alt i alt kampen gjennom er det Start som har de fleste store sjansene, og uten en fantastisk opplagt Roger Eskeland mellom stengene, kunne dette sett stygt ut for Bryne.

Bryne begynner best, men etter scoringen til Start etter 32 minutter fører sørlendingene resten av omgangen. Etter pause er det ett hardt kjempende jærlag som entrer banen. Bryne skaper to 100% sjanser som fort kunne snudd kampen. Først Allans skudd i tvereleggeren, fulgt av Marius sin flotte volley som hadde fortjent en bedre skjebne.

Fortsetter Bryne å kjempe og jobbe like hardt fremover, og i tillegg får fart på angrepene har vi en lysende høst i møte!