Tafatt Bryne lag

NULL

2-0 tap for SogndalBryne tapte sin første seriekamp for sesongen. Sogndal anført av en meget god Rune Bolseth vant en fullt fortjent 2-0 seier over guttene.

Bryne startet forholdsvis greit men etter 5 minutter av første omgang tok Sogndal over kommandoen og styrte kampen frem til pause. Etter 14 minutters spill kom Sogndal til kampens første store sjanse, Anders Stadheim var alene igjennom, men Roger Eskeland reddet avslutningen.

Kamprapport »

Etter dette hadde Sogndal flere målsjanser men lagene gikk målløse til pausen.

Etter pausen klarte Bryne å heve seg noen hakk, og kampen ble litt mere jevnspillt. Men i det 67 minutt får banens bestemann Bolseth fyre av uhindret, og ballen går i mål. Utifra bildene på TV kan det se ut som om Roger ikke ser utgangen av skuddet, og klarer derfor ikke å avverge mål.

Så etter 75 minutter header Håvard Flo ballen i åpent mål, og løpet er kjørt. Bryne hadde én fattig målsjanse kampen igjennom, og det var da Paul Oyuga såvidt fikk tåa på et innlegg fra høyresiden.

Det eneste som laget fikk med seg var fire gule kort, Bjørn Ingvar Kydland og Jarle Steinsland må sone neste kamp etter disse unødvendige korta. Også Ronny Espedal og Paul Oyuga mottok hvert sitt gule i kampen.

Så istedenfor en luke ned til Sogndal på 6 poeng ligger lagene nå á poeng og Sogndal er absolutt med i kampen om opprykk til Tippeligaen.

For Brynes del får vi håpe at dette var ett arbeidsuhell og at vi i cupkampen førskommende onsdag igjen ser de gode tendensene vi så mot Aalesund.