Terje Nesse

"Da må de andre spillerne heve seg"

Hvordan går det med deg under Covid-19 pandemien?

-Det går fint med meg, nå har jeg blitt pålagt karantene av helsemyndighetene, så jeg har plutselig fått veldig mye tid de siste 4 ukene, men jeg har fått gjort mye forefallende arbeid som ofte blir satt litt på vent i en normal travel hverdag. Det viktigste er å være minst mulig sosial og følge helsemyndighetene sine råd under dine rådende forhold .

Ser for meg det klør i sjela etter å få utøve kiropraktikk på arbeid og fotball med damene på treningsfeltet?

-Ja nå gleder jeg meg virkelig å komme i gang og arbeide og hjelpe folk med muskel og skjellet plager, det er mange som jeg ikke har kunnet gi den nødvendige hjelpen som trengs, men 20 april har vi fått lov å starte opp igjen med forbehold at vi følger de smittevern reglene som gjelder.

Har dere begynt med delvis fellestreninger igjen eller er det egentrening som står på agendaen enn så lenge?

– Denne uken fikk vi lov å starte opp med begrenset aktivitet på feltet og det var veldig gildt å komme i gang igjen. En del reduserte muligheter til vanlig aktivitet, men godt likevel.

Kan du si noe om de som har forlatt troppen i vinter?

-I fotball er det alltid noen spillere som går og nye som kommer, det er en del av gamet. Folk reiser på skole, militæret etc. Vi bruker energien på de som er tilgjengelige for oss denne sesongen.

Hva forventer du av nykommerne i stallen?

-Alle nye som kommer inn trenger alltid litt tid for å tilpasse seg nye treningsmetoder, spillere, trenere etc.
Jeg ser at de nye spillerne gir en større bredde i troppen og større konkurranse om en plass på laget, og da er jeg fornøyd. Da må de andre spillerne heve seg på treningene, og det er sunt.


Ser du på laget som styrket i forhold til den sure 2.plassen i fjor?

-Vanskelig å si, treningene og treningskampene har blitt amputerte, men vi er nok bedre offensivt dette året med Marthe tilbake og en god spiss i nykommeren Teresa Lode. Så handler det om å komme i flyten, få fram de gode relasjonene og rytmen, være godt nok forberedt og det skal vi.


Hvordan er det å ha fått med seg en så fotballfaglig med-trener?

-Det er gildt å ha med Leif Rune Salte, vi har kommet godt i gang, men litt amputert nå den siste mnd. Det er godt med et par ekstra øyner som ser ting fra en litt annen vinkel, vi er et godt team.
Det er godt å kunne dele oppgavene på mange flinke folk i teamet, det har vært positivt i år.


Ser du for deg at det vil bli spilt full sesong?

-Nei, det blir det mest sannsynlig ikke, nå er det ikke lov med vanlig trening før 15/6, så vårsesongen ryker.

Når tror/håper du seriespillet kan komme i gang for fullt?

-Jeg tror det blir spilt enkel serie i år med oppstart i august.

Går me for opprykk 2020?

-Vi i Bryne FK ønsker å ha en sterk tropp som skal være med å slåss om seieren i 2020.
Hvordan strukturen blir i år er vanskelig å si, men vi bør være med å kjempe om seriemesterskapet dette året, og dermed gir oss retten til å spille om opprykk, og da kan alt skje, men vi vet det er knalltøft.

Annonse

Pride in every move

100% Aarbakke

For 100 år siden startet Aarbakke hestesko produksjon i Bryne, Norge. I dag er Aarbakke blant verdens ledende avanserte mekaniske selskaper, kjent for å tenke ut av boksen, ha sterke bånd til lokalsamfunnet og ha et attraktivt arbeidsmiljø

Lyst å dele artikkelen?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Skrevet av:

Legg igjen en kommentar