Turen til Skien

Pressemelding

Det er nok mange som lurer fælt på hva som skjedde på turen til Skien. Vel her skal vi ta en rask gjennomgang, sett fra vår side.

Etter 1.omg: Det at vi ligger under 3-0 til pause og med en laber arbeids moral hos spillerne, gjør at sinne koker over hos mange Bryne supportere. Noen velger å bue på egne spillere og sportslig ledelse. Dette er oe vi i B-Gjengen syns er helt uakseptabelt og som også strider mot vårt eget reglemang. Mens det kjeftes på spillere/sportslig ledelse prøver vi ansvarlig i B-gjengen og roe ned gemytene.

2.omg er bare 2 min. gammel når Odd igjen får score et mål. Bryne forsetter som i 1.omg og begeret renner over for noen supportere. Det meste som ble sagt/ropt mot laget er helt vanlige ting, og ikke ukvemsord eller liknende. Noe kommer av den sorte og, men svært få. Vi ansvarlig tar det som vi ser. Alt går greit, helt til en frontperson i Bryne kommer ned og kjefter på noen av de involverte og dessverre på noen som ikke hadde gjort noe. Det at èn person får gjennomgå skikkelig for noe han ikke har gjort, blir feil. Dette skaper reaksjoner blant supporterne. Situasjonen blir uoversiktilig og vanskelig å holde styr på.

Vi skal ha et møte med Bryne ledelsen i morgen om saken, for og avklare hvordan begge parter skal opptre neste gang en slik situasjon kan oppstå. Det fins ingen konflikt mellom partene, men vi vil ha et oppklaringsmøte.

Mvh.
Styret i B-Gjengen

Annonse

husk tannpuss!

Tannlegene

Vår praksis er en allmenpraksis der de aller fleste typer behandling blir utført. Dette omfatter fyllingsterapi, krone, bro og protesebehandling. Vi utfører også implantatbehandling.

Lyst å dele artikkelen?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Skrevet av:

Legg igjen en kommentar