TV B-Gjengen på nett

NULL

TV B-Gjengen logoNå er TV B-Gjengen blitt realisert, vi i B-Gjengen og nettredaksjonen er veldig stole av og kunne presentere dette over for våre internett brukere. Vi håper at dette kan lokke litt mer seere på www.b-gjengen.com.

Vi håper og komme med repotasjer før og etter hver hjemmekamp fremover. Det er ett uttalt mål. Du vil også finne en og annen reportasje fra treninger, og ting som skjer i klubben. Dette vil bli en av våre satsings områder innen media til seerne i fremtiden. Vi er nå helt i oppstarts fasen, men vi håper kvaliteten vil bli bedre og bedre etter som vi får litt mer kompetanse på dette. Det er bare og glede seg. Repotasjene som er fra etter kampen har vi ikke lov til å legge ut på nett før 4 timer etter kamp slutt (etter lover fra NFF, og den nye medieavtalen) vi i B-gjengen gleder oss til å kunne presenter vår reportasje i dag etter kamp. Det kommer ikke film av kampen. Det har vi ikke lov til og vise

Link til hva vi har lov til og vise »

Annonse

Alfa safe utleie

Vi har det
du trenger

Alfa Safe er Jærens største utleievirksomhet. Vi er totalleverandør av maskiner og utstyr til bygg- og anleggsbransjen, håndverksbedrifter, offentlig sektor og til private.

Lyst å dele artikkelen?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Skrevet av:

Legg igjen en kommentar