Ukens aktuelle, uke 16.

NULL

Bernhard Nymeim, ukens profilUkens aktuelle blir presentert en gang i uken og er en av de ansatte i Bryne FK som fortjener litt ekstra oppmerksomhet etter å ha utmerket seg på en eller annen måte. Denne ukens aktuelle er Bernhard Nyheim.

Navn: Bernhard Nyheim
Født: 04. Juni 1989
Spiller profil: Bernhard Nyheim, drakt 24
Aktuelt: Som en av de yngste keeperne noensinne i første divisjon har Bernhard stått i mål for Bryne i Roger Eskeland sitt karantenefravær. Han har imponert stort mellom stengene og resultatet er 4 kamper uten baklengs av 4 mulige!

Jeg møtte opp på Bryne Jr. Elite – Viking Jr. med håp om å få tatt et drømmebilde av Bernhard i svev mens han plukker et skudd som har retning mot krysset! Bernhard er velfortjent plukket ut som ukens aktuelle og dermed er jeg på kamp for å lage en liten reportasje. Etter å ha sloss med en fotograf fra et Vikingmagasin om plassen ved siden av målet til Bernhard, knipser jeg et par bilder bare for å komme litt i gang. Vikingfotografen forflytter seg mot spillerbenkene og da skjer det! Batteriet mitt er flatt og jeg står igjen med seks bilder, hvor bare to av disse er delvis brukbare! En flying start må vi kalle det.

Bernhard1.JPG

Som vanlig vinner Bryne med Bernhard mellom stengene. Den eneste forskjellen fra sist kamp er at denne gangen slapp han faktisk inn ett baklengsmål. Et lite plaster på såret må være at det kom på straffe. Trener for Junior Elite, Kenneth Eidsaunet er rimelig fornøyd med resultatet til juniorlaget. Vi vinner fortjent 3-1 og kunne godt hatt både ett og to mål til. Bernhard har hatt noen fine redninger, men kunne gjerne vært noe mer konsentrert til tider.”

Det har vært spekulasjoner i om Bernhard skulle ha opp kampen mot selveste Roger Eskeland, men duellen Roger/Bernhard føler trener Eidsaunet seg ganske sikker på at Roger vinner for denne gang. ”Jeg tror det. Det er ingen selvfølge, men jeg tror nok han gjør det.” Han syns ikke at Bernhard har spilt seg ut av laget, men sier at Roger nok for øyeblikket er den beste keeperen av de to. Bernhard selv tror også at hans dager som førstekeeper er over for denne gang. ”Jeg regner med at Roger står. Eller, jeg burde nok vite at han står. Jeg mener at Roger er god nok for tippeligaen og han er en del hakk over meg ennå. Det er han jeg lærer fra.”

Bernhard2.JPG

Han er heller ikke sikker på om han sitter på benken til helgen. ”Jeg tror nok jeg sitter på tribunen, men det kommer ann på om Karl-Fredrik er skadefri. Han trente ikke i går, så vi får se hva som skjer.” Bernhard ble foretrukket foran Karl-Fredrik Røsland mot Hødd, noe som var en positiv opplevelse for 16-åringen. ”Det var jo kjekt for meg det, ting har gått veldig fort. For under et år siden var jeg ikke med på juniorlaget enn gang. De to kampene jeg fikk i fra start i serieåpningen var over all forventning og jeg stortrives med fotballen for tiden.” sier Bernhard som sannsynligvis går inn i historien som en av de yngste keeperne som har spilt fra start på dette nivået.

Vi i nettredaksjonen til b-gjengen.com vil gjerne gratulere Bernhard Nyheim med en fantastisk innsats i mål for Bryne. Det å komme inn som 16 åring i startelleveren til et førstedivisjonslag og klare seg så bra som Bernhard har gjort, er mer en hva noen kunne forventet. Vi gleder oss til fortsettelsen og er ikke i tvil om at han blir å finne mellom stengene til Bryne innen få år, dersom han ikke blir kjøpt opp av en eller annen storklubb før den tid.

Bli med på keeperdebatten i forumet ved å klikke her.

Annonse

Kvalitet og presisjon

Sørvest Betongsaging

Er du opptatt av kvalitet og presisjon, så er vi ganske enkelt de rette. Vi utfører jobben raskt, rimelig og til avtalt tid. Gode medarbeidere og en oppdatert maskinpark gjør at vi raskt kan bistå deg i både store og små oppdrag innen bl.a. riving, betongsaging, meisling og kjerneboring.

Lyst å dele artikkelen?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Skrevet av:

Legg igjen en kommentar