Vi setter stor pris på B-gjengen

Jeg har tatt en prat med damelagets ving Karen Aarrestad Nesse.

Nesse oppsummerer først slutten av sesongen i fjor:

– Når vi ikke hadde tapt noen kamper hele sesongen og taper siste kamp når alt skulle avgjøres så føles det ekstremt kjipt for laget. 

Aarrestad Nesse synes tapet for surt uansett om det var Viking som kapret første plassen, men hun klarer ikke helt å legge bak seg følelsen som er mellom klubbene.

– Jeg kan innrømme at det var ekstra irriterende at det var Viking som tok plassen, det var det laget som hele sesongen lå poenget bak oss, så skjer det i siste serierunde.

Karen sier det er viktig for Bryne og slå Viking.

– Det er alltid litt mer vilje og kamplyst når man møter Viking. Det er viktig for oss og slå dem. 

Målet for Bryne damene er i år som i fjor at de skal kapre kvalik-plassen, og ta opprykket fra 2.divisjon til 1.divisjon.

– Målet er selvsagt å komme til topps og rykke opp. Målet hver dag er og jobbe hardt og riktig så vi får denne muligheten.

Som kjent er det far til Karen, Terje Nesse som trener laget.

– For min del synes jeg det går veldig bra med far som trener. Jeg er vant til å ha han som trener og har hatt han i flere år. Noen ganger kan det være at jeg er litt mer utsatt en andre med tanke på kjefting, men det tar jeg meg ikke nær av. Jeg tar bare til meg det han sier å prøver og jobbe med det.

Bryne-damene har totalt 5 økter i uken.

– Vi trener styrke på Mandager med en fysisk trener. Tirsdag, Onsdag, Torsdag og Søndag har vi fotballøkter. Under sesong har vi kampforberedelses økt på Lørdager og kamper Søndager.

Damelaget har også som herrelaget fått opplegg under Covid19-tidene.

– Trenerne våre har lagt et program til oss der vi velger å jobbe alene eller tre sammen. Jeg jobber sammen med to lagkamerater. Da har vi intervalltrening på Mandager, styrke og spenst på Tirsdager. På Onsdager har vi hurtighetstrening før vi tar en intervalløkt på Torsdag igjen. I helgene har vi valgfritt opplegg der vi kan trene på ting vi må forbedre.

Karen beskriver seg selv om en spiller med god fart og innleggsfot.

– Jeg spiller høyre kant, og det er jeg alltid gjort. Styrkene mine er fart og innlegg.

Karen er veldig fornøyd med innsatsen fra B-gjengen under dame-kampene.

– Sist sesong synes jeg B-gjengen gjorde en veldig bra jobb. Det var alltid noen fra supporterklubben som var på hjemmekampene med flagg og bluss. De var også med på noen bortekamper, til og med til Bergen. Dette er noe vi setter veldig stor pris på, vi setter enormt pris på søtten dere gir oss og den tiden dere legger ned for å se på kampene våres.

Vi takker Karen for praten, og oppfordrer alle til å støtte oppom damelaget til Bryne.

Annonse

Alfa safe utleie

Vi har det
du trenger

Alfa Safe er Jærens største utleievirksomhet. Vi er totalleverandør av maskiner og utstyr til bygg- og anleggsbransjen, håndverksbedrifter, offentlig sektor og til private.

Lyst å dele artikkelen?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Skrevet av:

Legg igjen en kommentar