Vi skal rykke opp

Vi tok en prat med ny-signeringen Luc Jeggo som kom til Bryne fra Hødd i vinter.

Luc er fornøyd med overgangen til Bryne og inntrykket er positivt så langt.  

– Det er en god gruppe spillere og flotte folk i og rundt klubben, det gjør det enkelt å tilpasse seg og føle seg velkommen. Jeg kom tidlig i Desember og var fornøyd med hva jeg så å ikke minst potensialet i klubben. Jeg tror klubben beveger seg i riktig retning og nå er jeg bare klar for å starte med og spille kamper.

Jeggos forventing til sesongen er uten tvil opprykk til OBOS-ligaen.

– For denne klubben må målet være opprykk til OBOS-ligaen, det er det vi alle snakker om og har forhåpninger om. Når vi sier det må vi har fokus på prestasjon og forbedre oss igjennom sesongen. Resten vil komme om vi klarer og ta oss av disse punktene. 

Midtbanespilleren beskriver seg selv som en som er komfortabel med ball og har en sterk løpskapasitet. 

– Jeg er ikke den største typen men jeg liker og tenke at jeg tar det igjen med vilje til å krige og vinne.

Jeggo synes Bryne er en flott tradisjonsrik klubb og det er det som skiller Bryne spesielt ut ifht andre klubber østerrikeren har spilt for. 

– Hødd og Florø er begge fine klubber og jeg har stor respekt for begge, men jeg ser Bryne som en mer tradisjonsrik klubb, det merket jeg første gang jeg gikk inn dørene på stadion, man ser hva klubben har oppnådd, som feks den lange årrekken klubben var i de to øverste divisjonene og det er forskjellen på Bryne og de andre klubbene jeg har spilt for.

Bryne har hentet mange nye spillere denne vinteren og Luc kan fortelle at det krever mye for å spille inn ett system med så mange nye ansikter. 

– Selvsagt tar det tid og trene ett system med mange nye ansikter. Men her i Norge er vi heldige som har en så lang oppkjøring, da har vi god tid til å trene og bli kjent med hverandre. Det er viktig at vi blir samspilte både på og utenfor banen, vi har tid til å bygge oss opp som en sterk tropp og det var vi hatt fokus på.

Spillerne har fått eget treningsopplegg nå under korona-tidene. 

– Det medisinske teamet har gitt oss ett treningsopplegg og vi har jevnlig kontakt med trenerne. Vi er en profesjonell gruppe spillere og jeg forventer at alle spillerne kommer tilbake i god form.

Til slutt sier Jeggo at noe av det som fristet mest til å komme til Bryne var supporterne:

– En av de tingene som var spennende med å velge Bryne er supporterne og kulturen som er her. B-gjengen er en flott supportergjeng og lager god stemning under kampene. Ser man tilbake på kampen Bryne hadde mot Bærum da de reddet plassen så er det er slik atmosfære du som fotballspiller nyter og ønsker å spille under. Vi håper vi kan gjøre Bryne til en stolt klubb igjen, så vi kan fylle stadion igjen og få den stemmingen som var da.

Foto: BryneFK

Annonse

Kvalitet og presisjon

Sørvest Betongsaging

Er du opptatt av kvalitet og presisjon, så er vi ganske enkelt de rette. Vi utfører jobben raskt, rimelig og til avtalt tid. Gode medarbeidere og en oppdatert maskinpark gjør at vi raskt kan bistå deg i både store og små oppdrag innen bl.a. riving, betongsaging, meisling og kjerneboring.

Lyst å dele artikkelen?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Skrevet av:

Legg igjen en kommentar