2 poeng tapt i sluttminuttene

NULL

3-3 og 2 poeng tapt i sluttminutteneDet er bare så vidt jeg orker å skrive kampreferat etter en kamp som må betegnes som årets foreløpig største nedtur! Jeg skriver foreløpig fordi viss guttene ikke lærer av sine feil, kan det fort bli både en og to til av denne typen kamper i år.

Jeg vet ikke hva som skuffer meg mest i dag. Dommeren som gir Paul Oyuga rødt kort på noe som aldri skulle vært blåst frispark på, våre egne spillere som får panikk og ikke klarer å klarere ballen 10 meter når Hønefoss er i angrep, eller det faktum at vi ikke klarte å dra i land en 3-1 ledelse på hjemmebane! Det var mange ting som skuffet i dag, og mange ting som må tas tak i og rettes opp!

Kamprapport »

Flaggene før kampenStopperspillet i dag var bunnsolid som vanlig! Ronny Espedal og Jaako Nyberg dannet et stopperpar som fungerte bra også i dag, på tross av tre baklengsmål. Jeg syns også den sentrale midtbanen med Stokkeland og Steinsland fungerte bra, selv om det ble noen feilpasninger underveis. Oyuga kjemper som vanlig med alt han har på topp, og blir merkelig nok belønnet for det med et rødt kort som er direkte latterlig!! Keeper Thomas Solvoll sparker ballen knallhardt i Paul som står noen meter fra han. Dommer John Åge Mjåland klarer på en eller annen måte oppfatte det som Paul sin feil og dermed er hans andre gule kort et faktum. En skandale av dommeren! Jeg syns synd på Oyuga som nok en gang må tåle at avisene retter fokus mot kortene hans.

Bernhard varmer opp Eskeland før kampRoger Eskeland slipper inn tre mål i sin seriedebut, men jeg tror egentlig ikke han kan lastes for disse baklengsmålene. Jeg vet mange supportere der ute ønsker å se unge Bernhard i mål, men akkurat i denne kampen her tror jeg ikke han hadde klart seg noe bedre enn debutanten Eskeland.

Kampen har vi egentlig full kontroll over, med det rakner fullstendig de siste 10 minuttene! Det kan virke som at frykten for å tape blir mye større enn ønsket om å vinne og det blir en slags kollektiv svikt i laget. Vi blir alt for lite bestemte i eget felt, klareringene svikter og resultatet er at baklengsmålene bare triller inn. Vi burde avgjort denne kampen i første omgang på en av de mange sjansene vi brente. På tross av poengtap ligger vi godt ann og øverste del av tabellen ser slik ut:

1. Aalesund 9
2. Bryne 7
3. Strømsgodset 7
4. Bodø/Glimt 6
5. FK Haugesund 6
6. Pors 6

Se hele tabellen »

Støttebanner fra B-Gjengen til SV Austria SalzburgFotball dreier seg om følelser og engasjement! Undertegnede vil gjerne beklage at han lot følelsene ta overhånd og starter dommerjævel-sangen. Dette skulle ikke skjedd og jeg vil gjerne beklage på vegne av B-Gjengen og meg selv. Det skjer ikke igjen !

Må helt til slutt bare nevne at det er helt utrolig at klubben ikke gidder å strekke en høytalerkabel noen meter ekstra sånn vi som står i B-Gjengen faktisk kan høre resultater og beskjeder som kommer over høytaleranlegget! Det er tross alt vi som lager liv på Stadion, og når vi, som alle andre, betaler for å komme inn på kamp, bør tjenestene som de andre supporterne blir tilbudt gjelde også for oss. Bare et lite hjertesukk fra meg på en sorgens dag, håper noen der ute ordner det til neste hjemmekamp!

Annonse

Pride in every move

100% Aarbakke

For 100 år siden startet Aarbakke hestesko produksjon i Bryne, Norge. I dag er Aarbakke blant verdens ledende avanserte mekaniske selskaper, kjent for å tenke ut av boksen, ha sterke bånd til lokalsamfunnet og ha et attraktivt arbeidsmiljø

Lyst å dele artikkelen?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Skrevet av:

Legg igjen en kommentar