Samarbeidspartnere

Støtt våre samarbeidspartnere. De støtter oss!

HOVEDSPONSOR

Sørvest Betongsaging A/S

KVALITET OG PRESISJON

Er du opptatt av kvalitet og presisjon, så er vi ganske enkelt de rette. Vi utfører jobben raskt, rimelig og til avtalt tid. Gode medarbeidere og en oppdatert maskinpark gjør at vi raskt kan bistå deg i både store og små oppdrag innen bl.a. riving, betongsaging, meisling og kjerneboring.

Sørvest Betongsaging AS

SPONSOR

Herredsvela transport

Herredsvela Transport er blant dei største kranbil aktørane i Rogaland. Vi har i dag ca. 25 ansatte og har tilholdsted på det gamle statoil-bygget på Varhaug. Du finner våre kranbiler på dei fleste anlegg i Rogaland hvor vi for det meste leverer byggvarer fra ulike grossister.

Utenom det tar vi på oss oppdrag fra bønder, bedrifter og private. Heiseoppdrag eller transport det er bare å ringe!

Tannlegene

Vi er tre tannleger og fire sekretærer som alle setter pris på arbeidsplassen vår. Vi legger vekt på å ha en trivelig og utfordrende hverdag, og trivselen håper vi skal smitte over til våre pasienter, i den grad det er mulig på et tannlegekontor!

Oppdatering både faglig og utstyrsmessig er prioritert. Vi prøver derfor å kurse oss regelmessig, samt følge med på hva som skjer av nyheter innen utstyr.

Aarbakke

PRIDE IN EVERY MOVE

Aarbakke ønsker å være best på det vi gjør, og å utvikle sammen med våre kunder. Det betyr topp kvalitet på våre maskiner, kontroll av alle prosesser og høyt kvalifisert arbeidskraft. Men fremfor alt, betyr det at vi har stolthet i hver bevegelse vi gjør.

Alfa Safe utleie

TOTALLEVERANDØR AV MASKINER OG UTSTYR

Alfa Safe er Jærens største utleievirksomhet. Vi er totalleverandør av maskiner og utstyr til bygg- og anleggsbransjen, håndverksbedrifter, offentlig sektor og til private.

Vårt hovedmarked strekker seg fra Stavanger i nord, via Forus og Sandnes til Klepp, Bryne, Nærbø, Varhaug og så langt sør som du kommer på Jæren. Her leverer vi på timen!

Kay's Betongsaging

DIN LOKALE SPESIALIST INNEN BORING OG BETONGSAGING!

Kays betongsaging ble etablert i 1994. Bedriften har siden den gang vokst seg sterk med allsidige og dyktige medarbeidere.

Kays betongsaging holder til på Bryne og har et stort arbeidsområde i hele Rogaland. Vi er en sterk aktør med gode medarbeidere og en oppdatert maskinpark. Dette gjør at vi raskt kan bistå deg innen riving, miljøsanering, betongsaging, meisling og kjerneboring.

Vi leverer til avtalt tid. Kvalitet og presisjon er to ord som beskriver vårt arbeid.

Medlems fordeler