Samarbeidspartnere

Støtt våre samarbeidspartnere. De støtter oss!

HOVEDSPONSOR

Sørvest Betongsaging A/S

KVALITET OG PRESISJON

Er du opptatt av kvalitet og presisjon, så er vi ganske enkelt de rette. Vi utfører jobben raskt, rimelig og til avtalt tid. Gode medarbeidere og en oppdatert maskinpark gjør at vi raskt kan bistå deg i både store og små oppdrag innen bl.a. riving, betongsaging, meisling og kjerneboring.

Sørvest Betongsaging AS

SPONSOR

Tannlegene

Vi er tre tannleger og fire sekretærer som alle setter pris på arbeidsplassen vår. Vi legger vekt på å ha en trivelig og utfordrende hverdag, og trivselen håper vi skal smitte over til våre pasienter, i den grad det er mulig på et tannlegekontor!

Oppdatering både faglig og utstyrsmessig er prioritert. Vi prøver derfor å kurse oss regelmessig, samt følge med på hva som skjer av nyheter innen utstyr.

Aarbakke

PRIDE IN EVERY MOVE

Aarbakke ønsker å være best på det vi gjør, og å utvikle sammen med våre kunder. Det betyr topp kvalitet på våre maskiner, kontroll av alle prosesser og høyt kvalifisert arbeidskraft. Men fremfor alt, betyr det at vi har stolthet i hver bevegelse vi gjør.

Kay's Betongsaging

DIN LOKALE SPESIALIST INNEN BORING OG BETONGSAGING!

Kays betongsaging ble etablert i 1994. Bedriften har siden den gang vokst seg sterk med allsidige og dyktige medarbeidere.

Kays betongsaging holder til på Bryne og har et stort arbeidsområde i hele Rogaland. Vi er en sterk aktør med gode medarbeidere og en oppdatert maskinpark. Dette gjør at vi raskt kan bistå deg innen riving, miljøsanering, betongsaging, meisling og kjerneboring.

Vi leverer til avtalt tid. Kvalitet og presisjon er to ord som beskriver vårt arbeid.

MASIV

EN LOKALEID ENTREPRENØR OG EIENDOMSUTVIKLER

Masiv AS er et familieeid konsern med hovedvirksomhet innen entreprenør og eiendom. Fokuset er på det lokale markedet på Nord-Jæren, og konsernet baserer seg på langsiktige strategier og har grunnlag i en solid økonomisk plattform.

Medlems fordeler