Samarbeidspartnere

Støtt våre samarbeidspartnere. De støtter oss!

HOVEDSPONSOR

Sørvest Betongsaging A/S

KVALITET OG PRESISJON

Er du opptatt av kvalitet og presisjon, så er vi ganske enkelt de rette. Vi utfører jobben raskt, rimelig og til avtalt tid. Gode medarbeidere og en oppdatert maskinpark gjør at vi raskt kan bistå deg i både store og små oppdrag innen bl.a. riving, betongsaging, meisling og kjerneboring.

Sørvest Betongsaging AS

SPONSOR

Herredsvela transport

Herredsvela Transport er blant dei største kranbil aktørane i Rogaland. Vi har i dag ca. 25 ansatte og har tilholdsted på det gamle statoil-bygget på Varhaug. Du finner våre kranbiler på dei fleste anlegg i Rogaland hvor vi for det meste leverer byggvarer fra ulike grossister.

Utenom det tar vi på oss oppdrag fra bønder, bedrifter og private. Heiseoppdrag eller transport det er bare å ringe!

Tannlegene

Vi er tre tannleger og fire sekretærer som alle setter pris på arbeidsplassen vår. Vi legger vekt på å ha en trivelig og utfordrende hverdag, og trivselen håper vi skal smitte over til våre pasienter, i den grad det er mulig på et tannlegekontor!

Oppdatering både faglig og utstyrsmessig er prioritert. Vi prøver derfor å kurse oss regelmessig, samt følge med på hva som skjer av nyheter innen utstyr.

Jæren sparebank

AV JÆRBUER. FOR JÆRBUER.

Jæren Sparebank er en ny jærsk lokalbank, et resultatet av sammenslåingen av Time Sparebank (siden 1911) og Klepp Sparebank (siden 1923). Jæren Sparebank er en uavhengig sparebank som bestemmer selv.

Jæren Sparebank skal være den mest attraktive banken for mennesker i Time, Klepp og Hå. Vi kjenner det lokale markedet og følger mange av våre kunder gjennom hele livet.
 Vi er fysisk til stede med sju kontorer. Effektive digitale løsninger gjør oss lett tilgjengelig 24/7.

Aarbakke

PRIDE IN EVERY MOVE

Aarbakke ønsker å være best på det vi gjør, og å utvikle sammen med våre kunder. Det betyr topp kvalitet på våre maskiner, kontroll av alle prosesser og høyt kvalifisert arbeidskraft. Men fremfor alt, betyr det at vi har stolthet i hver bevegelse vi gjør.

Bryne Bil As

BILEXTRA VERKSTED

Bryne Bil As er et autorisert bilverksted som driver med mekanisk arbeid på bil, små skade, reperasjoner, dekk og felg.

Vi skal klare å levere stort sett det du måtte ønske til din bil.