Bruk av informasjonskapsler

B-gjengen supporterklubb setter pris på at du besøker våre nettsider. Vi ønsker å forsikre deg om at all personlig informasjon behandles på en sikker måte.

All personlig informasjon du avgir til B-gjengen supporterklubb brukes kun for at vi skal kunne gi deg bedre service. Besøk på våre nettsider spores, slik at vi kan vurdere hvilke sider som er mest interessante for våre lesere.

AUTOMATISK LAGRING AV INFORMASJON
Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på b-gjengen.com. De brukes kun til å gjøre trafikkmålinger og håndtere sesjoner. En cookie er en liten tekstfil som lagres i nettleseren din. Denne brukes blant annet for å forbedre din opplevelse av b-gjengen.com, og vil ikke utgjøre noen sikkerhetsrisiko for deg.
Nettvett.no kan du lese om hvordan du kan kontrollere bruken av informasjonskapsler.
Følgende informasjonskapsler blir brukt på b-gjengen.com:

  • Google Analytics
  • Smartlook

Nettleseren din sender også automatisk opplysninger til b-gjengen.com sine servere hver gang du ber om å få vist en side. Dette er for eksempel opplysninger om hvilken nettleser og versjon du bruker og din internettadresse (IP-adresse). For hver side som vises, lagres i tillegg opplysninger om dato og tid, hvilken side du kom fra, hvilken side du er på, osv.

Ingen av disse opplysningene blir brukt til å identifisere enkeltpersoner. Vi bruker disse opplysningene til å generere en samlet statistikk som blant annet viser hvilke sider som er mest populære og hvilken informasjon leserne søker. Denne statistikken bruker vi som et redskap til å forbedre vårt nettsted.

B-gjengen supporterklubb selger ikke noe av den informasjonen som genereres ved bruk av slik sporingsteknologi (informasjonskapsler). Vær imidlertid oppmerksom på at våre nettsider kan inneholde lenker/pekere til andre eksterne nettsider, som ikke er kontrollert av B-gjengen supporterklubb. B-gjengen supporterklubb har ikke ansvar for hvordan personvern praktiseres på eksterne nettsider.