Ett liv, én klubb!

Medlemmer og Bryne supportere. Vi er nå inne i en vanskelig tid, med spekulasjoner om spillere, på toppen av dette, kommer nyheten om at Bryne sliter økonomisk.

Jeg har vært på klubbhuset i hele dag og snakket med folk. Ledelsen i klubben er ydmyke over den situasjonen de og klubben er i, men er også fast bestemt på å få dette i orden. De har i hele dag sittet i møter med spillerne, og kommer de neste dagene til å snakke med trenerapparatet og administrasjonen.

Hva dette fører til er det svært få som kan si noe om pr dags dato, men vi kan ikke annet enn å håpe og satse på at dette vil ordne seg på alle måter, og det er jeg sikker på at det vil.

Ett liv, én klubb!

Jeg håper at alle kan stå bak klubben i denne tiden som kommer, ha tro på de som faktisk jobber med dette og har Bryne Fotballklubb som sin arbeidsplass.

Det beste vi som fotballsupportere kan gjøre når ting ikke går vår vei, enten det er sportslig eller administrativt, slik som situasjonen er nå er å støtte klubben. Viss vi ruller ned gardinene nå og vender klubben ryggen så hjelper det ingenting.

Jeg håper vi kan være et godt eksempel på gode supportere og verne klubben akkurat nå, å gi de arbeidsro!

Annonse

Alfa safe utleie

Vi har det
du trenger

Alfa Safe er Jærens største utleievirksomhet. Vi er totalleverandør av maskiner og utstyr til bygg- og anleggsbransjen, håndverksbedrifter, offentlig sektor og til private.

Lyst å dele artikkelen?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Skrevet av:

Legg igjen en kommentar