Turer

Her vil du til enhver tid finne oppdatert informasjon om turer som arrangeres i regi av B-gjengen.

Sverre Haga buss
Turer
Morten Seland

Tur til Egersund

Seriestarten er rett rundt hjørne og vi er klare!Vi setter opp buss til kampen for å støtte laget til årets første 3.poeng. Bussen går fra

Les mer »

Turbuss samarbeid

Turbuss, minibussenq

Vi har inngått et samarbeid med Ålgård Håndball klubb. Dette er en avtale som gjør at vi kan få låne denne minibussen til aktuelle bortekamper.

  • Rimeligere turer
  • 16 seter

Holdningsregler

Personer under 18 år, MÅ ha med skriv hjemmefra med underskrift fra foresatte og telefonnummer, ingen skriv, ingen tur!

Vi forventer god oppførsel av alle som er med på tur. Er det noe, ta kontakt med turansvarlig.

Når du er på tur med oss, er du på tur for å se fotballkamp. Du er ikke på russetur eller VM i drikking. Når du er på tur så representerer du supporterklubben og Bryne FK. Det koster oss ingenting å slippe personer av underveis.

B-Gjengen tar total avstand fra rasisme og andre krenkende skjellsord rettet mot spillere og dommere, samt andre personer som vi møter i vårt langstrakte land.

Når det gjelder musikken i bussen, så står B-Gjengen for denne. Dette tar vi nå frem pga klaging fra busselskapet på mye spasering fram i bussen under kjøring. Er du misfornøyd med musikken tar du dette opp med turansvarlig ved stopp i kjøringen.

Hvis du under turen skal av gårde og kjøpe deg mat og lignende, er det viktig og si ifra til turansvarlig slik at vi ikke mister noen ved avreise.

Vi ber også alle som er med på turen om å ikke drive hærverk eller tilgrising av bussen. Vi ønsker at bussen skal være like fin som den var da vi reiste, når vi kommer hjem.