Bli bedre kjent med Simen Næss

Simen Næss er ny spiller i Bryne FK i år. Vi har tatt en prat med Simen for å bli litt bedre kjent med Brynes nye spiss.

Alder: 27
Sivilstatus: Singel
Bosted: Stavanger
Posisjon: Spiss

Du er ny i Bryne i år, har du glidd godt inn og blitt godt tatt imot?

Ja veldig. Trives veldig godt og tror fotballen som skal spilles her passer meg bra, så tror jeg skal få til en god sesong.

Du er jo en målscorer og har scoret veldig mye mål, hva tenker du for din egen del i år?

Målet for klubben er jo at vi skal rykke opp, og det er det som er det viktigste, så for min egen del vil jeg bidra med mål og assist slik vi klarer målet.
Det blir litt sånn i år at det er kun en ting som gjelder.

Var det litt opprykk som trigget deg til og kommer her? Du er jo en målscorer og har hatt tilbud fra mange gode lag de siste årene?

Ja det var det. Tidligere har det vært litt sånn nesten med flere klubber som Stabæk og Bodø Glimt osv men det har ikke endt opp med noe. Etter sesongen i fjor med Raufoss visste jeg ikke helt om jeg ønsket å satse mer på fotball. Jeg ble litt lei alt det kyniske og ting som hører med rundt. Det blir litt sånn at har du en dårlig sesong så er du ingenting lenger.
Så snakket jeg med Ole og Even og fikk et sinnsykt godt inntrykk av dem og klubben og følte at det er dette jeg trenger nå. En klubb som har tro på meg og spiller god offensiv fotball, jeg trives ikke med klubber som har en veldig kynisk og defensiv stil, da kommer jeg ikke til min rett i det hele tatt.
Så dette har jeg tro på og hadde lyst å være med på.

 

10 kjappe:

Hva foretrekker du, 1-0 eller 4-3 seier?
4-3
Favoritt lag?
Manchester United.
Har du et kallenavn på laget? I så fall hva?
Nei, men det kommer nok 🙂
Hobby utenom fotballen?
Det må bli jakt.
Hva er du redd for?
Ikke så glad i edderkopper.
Favoritt mat?
Kjøttkaker.
Hvor mye bruker du på klær i mnd?
off, ca et par tusen lapper i mnd.
Hvis du kunne valgt, opprykk til OBOS eller cupfinale?
Det må bli opprykk
Beskriv deg selv med 3 ord
Glad, snill og ærlig.
Hvor kommer Bryne på tabellen i år?
Det blir første plass.

Annonse

En podkast om Bryne FK

Store Stå

Store Stå er en podcast om fotballkluben Bryne FK. Podcasten produseres av den uoffisielle supporterklubben B-gjengen. De som drifter og produserer episodene brenner virkelig for Bryne FK, og dekker det meste som rører seg i og rundt klubben.

Spotify Logo

Lyst å dele artikkelen?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Skrevet av:

Legg igjen en kommentar