Brakseier mot Raufoss

Brakseier mot Raufoss, 6-0Fotballferien er over og Bryne vartet opp med fotballfest i kveld! Motstanderne, Raufoss, måtte se hele seks baller i nettmaskene, og de hadde mer en nok med å forsvare seg. Bjørn Ingvar Kydland ble banens beste, og laget også hattrick!

Kamprapport »

Dagens første mål kom etter 16 minutters spill, det er Landro som legger inn og Bjørn Ingvar Kydland header ballen i mål. Jubelen på tribunen har knapt lagt seg før Håvard Sakariassen får ballen og lobber fra sekstenmeteren. Ballen går i mål og keeper Rickard Claesson ligger nærmest og spreller i målet! 9 minutter etter dette har Bryne hjørnespark, til slutt havner ballen ned foran Bjørn Ingvar, han klemmer til og ballen går rett i mål.

Bryne styrer kampen og har full kontroll, det er flere store sjanser men stillingen holder seg uforandret frem til pausen.

Bryne fortsetter storspillet også i andre omgang. Det er Jørn Hagen som scorer det fjerde målet, et flott skudd som var utagbart for målvakten. 10 minutter etter dette er det Bjørn Ingvar Kydland som setter inn sitt tredje mål for dagen.

Etter dette velger Hans Olav Frette å sette innpå ungguttene Tommy Høiland og Cato Hansen, de bruker ikke mange minuttene på å vise seg frem. Tommy spiller flott igjennom i bakrommet og Cato Hansen parker Raufoss-forsvaret. Alene med keeper gjør han ingen feil og setter ballen i mål. Cato Hansen sitt første seriemål for Bryne!

Fortsetter Bryne med dette spillet utover høstsesongen, så vil vi garantert klatre oppover på tabellen. Og skal vi bli nostalgiske, så kan vi jo mimre tilbake til 1999, for de av oss som husker hvordan det endte…

Vel, det viktigste er vel å ta kamp for kamp, og allerede neste søndag blir det ny hjemmekamp, da kommer Løvene fra Bergen på besøk, vi har noe å revansjere.