1998
2 – 1 (0 – 0)
2007
3 – 0 (0 – 0)

Ham-Kam har startet sesongen litt rufsete med 2 hjemmeseire mot Alta og Tromsdalen, og tapt begge borte mot Kongsvinger og Sogndal. I motsetning til oss så har Ham-Kam scora en del mål. På 4 kamper har de scoret 12 mål og sluppet inn 4.

Siden sist hjemmekamp har vi vært en tur i Nedre Eiker og spilt mot Mjøndalen. Det gikk som alle vet ikke så godt med 1-2 tap. Bryne spilte en bra 1. omgang, men ble for ukonsentrerte i 2. omgang. Skal Bryne ta 3 poeng idag, så må vi kjempe og blø i 90 minutter!

Til denne kampen er det Kenneth Monsen og Chris Rodd som er uaktuelle. Gauseth, Stokkeland og Borgvardt er alle tilbake i troppen.