Bryne på vinnersporet

Bryne - Løv-Ham 1-0Ny seier med knappest mulig margin! Bryne vant sin femte strake seier og klatret opp på tredjeplassen. I starten var det labert tempo og ingen sjanser for noen av lagene. Etter hvert kommer Bryne til sjanser og Allan Borgvardt avslutter med et skudd like utenfor. Bare minutter etterpå blir samme danske matchvinner med sitt kontante skudd oppe i hjørnet. Utagbart for Løv-Ham keeperen.

Bryne fortsetter å komme til sjanser, og går med en fortjent ledelse til pausen.

I andre omgang er det Bryne som vil mest og produserer flere store sjanser. Det er nesten utrolig at det ikke ble flere mål. En god Kim Deinoff er noe av grunnen til at det ble nok en 1-0 seier. Den fjerde i rekken!

Nå blir det kamp mot tabellener Odd Grenland neste runde. Kampen går lørdag kl. 16.00 og B-gjengen setter opp busstur, godt hjulpet av Otium og Herredsvela Transport. Setene begynner å fylles opp, men det er enda noen plasser igjen. Har du lyst å være med å hjelpe Bryne til nok en seier? Påmeldingsskjema finnes her »

Odd Grenland har til nå bevist at de bare er nede for å snu igjen. Tør vi tippe på ett nytt 0-1 resultat til Bryne på bortebane?!

Men før den kampen blir det 2.runde i cupen. Det er hjemmesterke Flekkerøy som venter onsdag 4 juni kl. 18.00. Jeg regner med at skipper Rolf Teigen styrer skuta videre på veien til Ullevaal!