De brente sjansers kamp

Noen ganger kan fotball være blodig urettferdig. I kveld var en slik kveld. Bryne hadde overtaket på Moss i nesten hele kampen, men brenner den ene sjansen etter den andre. Moss på sin side viser hvor dødelig effektive de er på kontringsfotballen. To sjanser i løpet av kampen, begge på kontringer, og mål to ganger.

Kamprapport »

Kampen startet med et formidabelt Bryne press, og den første halvtimen foregikk alt spillet på Moss sin banehalvdel. Første store sjanse kommer etter 3 minutter, det er Jakko Nyberg som header rett over på en corner. Ikke lenge etter dribler Paul Oyuga et par spillere og kommer alene igjennom, prøver å sette ballen til venstre for keeper, men han får såvidt reddet til hjørnespark. Etter rundt 20 minutter kommer det et innlegg hvor Mosse-keeper går opp for å ta ballen, han blir forstyrret og mister ballen. Alan Borgvardt skyter fra liggende posisjon og ballen går like utenfor.

I det 34 minutt får Moss en kontring etter et hjørnespark til Bryne. De fosser opp på sin venstre side og Steffen Nystrøm gjør ingen feil alene med Roger Eskeland og ballen er i mål. Dette blir også stillingen til pausen.

I andre omgang fortsetter Bryne å presse, men sjansene går enten i keeperklypene til Arnold Origi, eller i beina på en Moss-spiller som klarerer på strek. Bryne har utur. Det går som det må gjøre, Moss kontrer igjen og kommer to mot to. Bryne får klarert i første omgang, men da har Martin Jensen sneket seg på bakre stolpe og innlegget ekspederer han i mål. Dermed står det 0 – 2, og kråkene feirer i lag med de tilreisende supporterne.

Bryne får en redusering i det 77 minutt, det er innbytter Trygve Aase Lunde som kommer fri på høyresiden, og nesten fra dødvinkel skyter ballen i mål. Bryne presser og presser for en utligning, og i det 88 minutt sender Håvard Sakariassen avgårde et skudd som går i tverligger, men returen setter Trygve Aase Lunde i mål. Men linjemannen er oppe med flagget, det er vist offside. Frette er i harnisk, og blir belønnet med exit til sittetribunene.

Dommertrioen… nei de gidder vi ikke kommentere engang…

Nå blir det to bortekamper. Den første er mot Spart Sarpsborg, deretter mot Mandal. B-gjengen arrangerer tur til Mandal. Vi håper på 100 Brynesupportere i Mandal og oppfordrer alle til å ta turen til sørlandet.