Fortjent tap mot Glimt

Tap 0-2 mot Bodø/GlimtÅrets første hjemmetap er et faktum, og la det være sagt, seieren til laget fra nord var fullt fortjent.

Begge målene kom på dødballer, og det virker som om Bryne er for lite oppmerksomme når disse blir satt. Det første er skudd som går igjennom muren, Eskeland må gi retur som Mounir Hamoud setter i mål. 10 minutter senere får Bodø-Glimt corner, ballen går på bakre stolpe og der får umarkerte Stian Theting enkelt sette ballen i mål.

Kamprapport »

I andre omgang, har Bryne ballen mye, men Glimt-forsvaret har full kontroll og slipper ikke Bryne til. Det er faktisk Glimt som har farligste sjansen i andre omgang, og Trond Olsen på venstresiden herjet til tider med vårt forsvar.

Kampen bekrefter vel det vi har sett før, at Bryne sliter når de må spille mot etablert forsvar. Bryne står nå med 16 poeng, to tredjedel av serien står igjen, og Bryne ligger nå godt plantet midt på tabellen, med seks poeng opp til tetsjiktet. Vi er fortsatt ikke hektet av, men det som ble vist under kampen på stadion i dag viser vel at en god del må forbedres om opprykk skal nås.