Geir Pollestad ny styreleder

Etter Nils Steinsland trakk seg som styreleder har valgkomiteen brukt god tid på å finne en erstatter, han er nå på plass.

Mandag publiserte klubben nyheten om at Geir Pollestad har takket ja til å bli klubbens nye styreleder. Time-buen er for de fleste kjent da han er stortingsrepresentant for SP.

– Jeg takket ja fordi jeg lenge har hatt et hjerte for Bryne Fotballklubb. Jeg har vært på de fleste kampene siden 1986, og Bryne har betydd mye for meg i gode og dårlige dager. Jeg har to sønner som spiller i Rosseland BK nå, og som etter hvert skal over til Bryne FK. Jeg har mer og mer fått øynene opp for breddebiten av Bryne FK, sier Geir Pollestad til Jærbladet.

Se hele pressemeldingen fra Sverre Heskestad (Valgkomiteens leder):

Valgkomiteen i Bryne FK har avsluttet sitt arbeid med nytt styre i Bryne FK, og er klar til å avgi sin innstilling til årsmøte den 17.03.20.

En viktig del av arbeidet dette året har vært å finne en ny styreleder etter Nils Steinsland, som har valgt å gi seg etter 7 år som styreleder, og samlet 10 år i styret.

Valgkomiteen setter frem forslag om Geir Pollestad som ny styreleder for BFK for de neste 2 årene. Geir Pollestad trenger i utgangspunktet ikke noen presentasjon, og er et kjent ansikt for jærbuen.

Han er 41 år og utdannet jurist. Han har møtt fast på Stortinget for Senterpartiet siden 2009, hatt ulike roller i flere regjeringer siden 2007, og er i dag leder for Næringskomiteen på Stortinget. Geir Pollestad er en tydelig stemme, med klare meninger og et hjerte for Bryne.

Det viktigste for valgkomiteen er likevel at Geir Pollestad passer den profilen valgkomiteen helt fra starten har hatt fokus på. Vi ønsket en styreleder med god erfaring fra organisasjonsarbeid, en styreleder som har barn i den aldersgruppen som er Bryne FKs fremtid, en ansvarlig styreleder som bidrar til å ivareta den gode økonomien Bryne FK har opparbeidet, en med blikk for helheten, med visjoner for fremtiden og som kan representere Bryne FKs verdier. Valgkomiteen ønsker også at en ny styreleder er en tydelig stemme for fotball for begge kjønn, og ser verdien av en helhetlig satsing på bredden.

Valgkomiteen er svært glade for at Geir Pollestad har takket ja til nominasjonen og ser frem til å følge utviklingen i Bryne FK videre.

Annonse

husk tannpuss!

Tannlegene

Vår praksis er en allmenpraksis der de aller fleste typer behandling blir utført. Dette omfatter fyllingsterapi, krone, bro og protesebehandling. Vi utfører også implantatbehandling.

Lyst å dele artikkelen?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Skrevet av:

Legg igjen en kommentar