Helle ordnet ny trepoenger

Kongsvinger - Bryne 0-1Det var ingen stor forestilling som ble presentert på Gjemselund i dag, men Marius Helle er på rett plass til rett tid og setter ballen kontant i mål. Hans første for sesongen.

Et tamt Kongsvinger lag klarte aldri å overliste Eskeland, og Bryne tar med seg alle poengene fra de dype skoger.

Det var Bryne som åpnet kampen best, og etter 20 minutters spill noterte vi ihvertfall fire større sjanser. Allan Borgvardt fortsatte der han slapp mot Alta og var innvolvert i det meste av det Bryne fortok seg fremover på banen.

Etter hvert kom Kongsvinger mere med i kampen, men det ender målløst til pause.

I andre omgang blir det mye kjemping og kriging. Ingen av lagene klarer å produsere den helt store angrepsfotballen. Når det nærmer seg slutten av kampen får Kongsvinger sin største sjanse, det er Berg Hansen som får et vendt opp og skyter fra hjørnet av 16 meteren, bare en flott redning av Roger Eskeland hindrer baklengsmål.

Bare minutter etter dette gjøre Kongsvinger forsvaret en dårlig klarering, Marius Helle er på ballen og setter den kontant i mål!!

Etter dette kontrollerer Bryne, og en ny trepoenger er sikret! Nå blir det første runde i norgesmesterskapet. Bryne tar turen over fjorden og møter Sportsklubben Nord. Neste seriekamp blir hjemme 16 mai, og motstander er Sarpsborg Sparta FK.