Herlig 3 poenger!

3-0 over HamKamDenne seieren smakte godt!

Det var jevnt på Bryne stadion i den første omgangen og HamKam var vel nærmest scoring med et skudd som sneiet tverligger. Når det gjenstår halvtime kommer Cato Hansen og Jarle Steinsland inn, og dette skal vise seg og forandre kampen totalt.

Kamprapport »

Dagens store spiller blir Cato Hansen som er innvolvert i alle tre målen til Bryne. Rett etter innhoppet får han en passning og gir til Alan Borgvardt som dribler av en mann og serverer ballen til Marius Helle som lett kan orden 1-0. Etter dette fortsetter Cato Hansen herjingen med forsvaret til HamKam. Det er artig å se hurtige Hansen runde fyrtårnet Knut Henry Haraldsen.

I det 76 minutt får Hansen en ny ball i bakrom på høyresiden og denne gangen er det Kai Ove Stokkeland som får rom og tid til å sette ballen i det lengste hjørnet. Rett etter får Cato en ny ball i bakrommet, han løper fra alt og alle og setter ballen over Rønningen i gjestenes mål. Dermed kroner Cato Hansen et perfekt innhopp med selv å score det siste målet!

Det var også to nykommere for Brynepublikumet i dag, Esben Ertzeid og Baldur Sigurdsson, begge fikk vist at de har noe å tilføre Bryne-laget!