Komfortabel seier mot Tromsdalen

4-0 over TromdalenDet ble en enkel seier mot et tafatt Tromsdalen lag, og Bryne hadde en lett oppgave med å sikre alle tre poengene. Etter 15 minutters spill var Allan Borgvardt frampå og scoret sitt tiende mål for sesongen.

Kamprapport »

Etter dette hadde Bryne noen halvsjanser, og i det 28 minutt er det Henning Rugland som skyter fra ca. 20 meter, ballen går via en Tromsdalen-spiller og Hans Henrik Johansen i Tromsdalen-buret er utspillt.

Tidlig i andre omgang kommer Cato seg rundt på høyrekanten og slår inn på bakre, Marius Helle har ingen problemer med å breiside ballen i mål. Etter 53 minutters spill er Ronny Espedal og Jesse Ohene i en tøff hodeduell og begge får seg en smell i hodet. Magnus Ueland erstatter Ronny Espedal i midtforsvaret til Bryne, og etter 78 minutter er Magnus oppe på en dødball, til slutt havner ballen i føttene til midtstopperen, som klinker ballen i mål!

Bryne hadde full kontroll igjennom 90 minutter, og Tromsdalen må heve seg flere hakk om de ønsker å spille i Adeccoligaen også neste år. For Brynes del venter nå cupfinalist FK Haugesund på bortebane i neste kamp, og B-Gjengen arrangerer tur!