Nok en solid hjemmeseier

3-0 over SkeidEnda en ny hjemmeseier for Bryne! I dag var det Skeid som måtte gå slukøret av banen etter å ha sluppet inn tre mål.

Bryne-kaptein Kai Ove Stokkeland måtte sone for tre gule kort i denne kampen. Litt overraskende var det Quinton Jacobs som fikk tillit på midtbanen. Det skulle vise seg å være et klokt valg av Magnus Johansson, for Quinton Jacobs var klart banens beste. Han kriget og vant dueller, hadde flere utsøkte passninger, og helt til slutt gjorde han alt selv og sendte av gårde et skudd fra 20 meter som gikk i mål!

Kamprapport »

I første omgang var det Bryne som åpnet best, mens Skeid kom mer med etter hvert, og det så en stund ut som om vi skulle gå til pause uten mål. Når 5 minutter av omgangen gjenstår, får vi frispark, Aleksander Midtsian legger en ball på bakre stolpe der Ronny Espedal sklir ballen i mål!

Fem minutter senere er det Quinton som spiller frem Håvard Sakariassen på høyresiden, han fosser mot mål og lurer av forsvarspillerne som kommer halsende etter. Keeper kommer ut og Håvard spiller ballen til Bjørn Ingvar Kydland som plasserer ballen i det åpne målet.

Bryne dominerte store deler av 2. omgang. Tommy Høiland skaffer oss straffespark, men dette ble brent av Håvard Sakariassen. Skeid skal ha ros for at de aldri gir opp, men prøver hele kampen igjennom. Forsvaret til Bryne har stort sett god kontroll kampen igjennom, og det ser bedre ut nå en det har gjort i de andre hjemmekampene denne sesongen.

Neste runde tar Bryne turen til de dype skoger og møter Kongsvinger, som i dag slo Molde på Aker stadion. Det blir spennende å se om Bryne kan ta en ny borteseier!