Poengdeling mot Notodden

Bryne - Notodden 1-1Det ble nok en kamp hvor Bryne produserte sjanser på sjanser, men ballen ville ikke i mål. Men etter 266 minutters spill i årets Adeccoliga for Bryne løsnet det. Alan Borgvardt sender en stikker til Håvard Sakariassen som dundrer ballen i mål!! Det varmet ekstra i vårsolen for de godt over 2000 fremmøte på stadion i dag.

Ellers så ble kampbildet mye likt som mot Sogndal, da det var Notodden som scoret i det 38. min. I store deler av andre omgang var det spill mot ett mål. Kun avbrutt av noen få kontringsjanser til gjestene. Notodden forsvarte seg godt og skal være fornøyde som fikk med seg et poeng fra Jæren.

Nå får muligens laget litt mere arbeidsro frem mot neste kamp. Da gjester vi Hønefoss hvor Magnus Ueland er fast inventar i forsvarsrekka. Vi gleder oss og håper sesongens første 3 poenger kommer.

Kampen vil også bli vist på TV2 Zebra, og det vil bli storskjerm på Stallen Pub & Mat.