Poengdeling mot Sandnes Ulf

Sandnes Ulf - Bryne 1-1Det ble som forventet en tett og jevn batalje i lokalderbyet. Det var høy temperatur i starten av kampen, og en gammel kjenning Paul Oyuga ble fort bokført hos dommeren. Mye av banespillet foregikk på midten, og de helt store sjansene for begge lag uteble.

Målet til Sandnes Ulf kommer etter at Morten Eriksen setter fart mot Bryne målet, Chris Rodd følger og er på vei til å bli fraløpt. Forsøker å klarere ballen bort men er uheldig og setter den i eget nett, utagbart for Roger Eskeland. Bryne går rett i angrep, og Marius Helle blir klart felt innenfor 16-meteren. Allan Borgvardt gjør ingen feil fra krittmerket og lagene går til pause med stillingen 1-1.

I andre omgang har Bryne flere feite sjanser hvor de kan gå opp i ledelsen. Cato Hansen blir gjennomspillt, men alene med målvakten makter han ikke å få ballen i mål. Like etterpå er det islendingen Baldur Sigurdsson som burde avgjort, men skudde blir for svakt. Håvard Sakariassen kommer også innpå på slutten. Han plasserer ballen i mål, men blir avblåst for offside.

Bryne sliter med å score, og er laget i Adoccoligaen med minst nettkjenninger. Det må vel snart løsne? Allerede førstkommende helg står kråkene fra Moss på motsatt banehalvdel. Vi vet fra før at de er dødelig effektive med sin kontringsfotball.