Seier i saftbygda

Seier i saftbygda - Sogndal-Bryne 1-2Det ble en etterlengtet borteseier da Bryne gjestet Sogndal. Ronny Espedal ble matchvinner da han i andre omgang skyter ballen i mål.

Kamprapport »

Men det var Sogndal som åpnet kampen best, og det var fullt fortjent at Daniel Marcin Lubieniecki etter 13 minutter scorer på returen fra sitt eget skudd. Etter nesten spilte 30 minutter blir Tommy felt og dommeren peker på straffemerket. Håvard Sakariassen skyter nede i venstre hjørne, men det er såpass løst at Skjeldestad redder. Bryne lar seg ikke knekke og bare minutter etter får Allan Borgvardt lønn for strevet og det står 1-1.

I andre omgang er det et helt annet Bryne lag, men etter 55 minutter er det Sogndals tur fra 11 meteren. Brian Waltrip skytter også svakt og Roger Eskeland klarer å slå ballen til corner!

Med dette avanserte Bryne til fjerdeplass på tabbellen og ligger nå 11 poeng etter Bodø/Glimt som har kvalifiseringsplassen. Neste helg kommer Moss som ligger á poeng med oss. Dette kan bli en ny spennende kamp på jæren, og la oss håpe det går bedre en i vårsesongen.