Seier over Mandalskameratene

3-0 over MandalskamerateneAllan Borgvardt var igjen tilbake i startoppstillingen, og det skulle ikke gå mere en 3 minutter før han scoret sitt første for sesongen! Det var en stuss fra Sakariassen hvor dansken løp ifra forsvaret til Mandalskameratene og rundeet keeper Bjørn Arild Hovstøl, og enkelt satte ballen i det tomme målet.

Etter dette skulle en anta at Bryne ville fortsette å presse de grønnkledde, men så ble ikke tilfellet. Resten av omgangen blir preget av mye feilpasninger fra begge lag, og vi måte vente til slutten av omgangen før vi kunne notere neste sjanse til Bryne. Nisja kom seg fri på høyresiden og innlegget når Allan Borgvardt, men headingen går like tilside for målet.

Kamprapport »

Andre omgang fortsetter der første slapp, og begge lag sliter spillemessig. Vi noterer noen halvsjanser til hver av lagene. MK øyner nok muligheten for å ta med seg poenger hjem til Mandal, og nærmest var de 10 minutter før slutt. Nilsen runder Jaakko ned ved cornerflaget og får lagt inn foran mål, heldigvis for oss som holder med de rødhvite så stryker avsluttningen stolperota. Hadde den gått i mål kunne det fort blitt poengdeling.

Etter dette våkner Bryne, Håvard Sakariassen spiller seg fri på høyresiden og finner Paul Oyuga som får stå helt alene på bakre stolpe. Enkelt header han ballen i målet 2-0 og seieren var et faktum! I sluttminuttene får Kai-Ove Stokkeland ballen rett utforbi 16 meteren, han runder en MK-spiller og kliner ballen i mål.

Dermed ble det tre nye poeng til Bryne, og Mandalskameratene sliter i bunnen av tabellen, mens Bryne nå bare ligger ett poeng bak HamKam og Molde.

Nettopp HamKam blir neste motstander, dagen før dagen. Med full pott mot Hamar-laget vil Bryne melde seg på for fullt i toppen. Håper jærbuer på østlandsområdet stiller opp og støtter de rødhvite til seier!