Sesongens tredje tap

Hønefoss - Bryne 2-0Nok en begredelig bortekamp av Bryne, null poeng og tabelljumbo er fasiten. I første omgang var det total Hønefoss dominans. Bryne ble hengende etter og løpende imellom hele tiden. Etter ca. 20 minutter får Hønefoss enkelt lage sitt første mål, og like etterpå må Roger Eskeland plukke ut enda en ball.

Når lagene går til pausen utaler Rolf Teigen seg til TV2 sporten at de må foreta flere grep.

Christian Gauseth og Ezekiel Bala ble erstattet av Håvard Sakariassen og Tommy Eide Møster. Bryne åpnet mye friskere etter hvilen, men etter hvert tok Hønefoss mer og mer over. De kontrollert seieren i land.

Bryne beste sjanse var det Håvard Sakariassen som stod for. Den kom helt på tampen av kampen, men skuddet gikk i tverrliggeren.

Nå kommer kampene som perler på en snor, først møter vi Alta hjemme onsdag 30. april før vi tar turen til Kongsvinger 4. mai. Teigen og spillerne må ta samling i bånn, så tar vi sesongens første 3 poenger onsdag.