Tap mot Pors

Bryne tapte 2-1 mot PorsSesongens femte tap er et faktum. Pors Grenland avgjorde kampen rett før full tid etter ett fantastisk frisparkmål.

Bryne hadde en gyllen mulighet til å krympe forspranget oppover på tabellen og innta kvalifiseringsplassen. Da de andre topplagene avga poeng. Tromsdalen sto for rundens prestasjon da de slo Strømsgodset 3-1. Aalesund klarte kun uavgjort mot Manglerud Star, som måtte spille den siste halvtimen med 10 mann, og Bodø/Glimt fikk bank av Kongsvinger.

Kamprapport »

Det var Bryne som åpnet best, og etter en corner er det Paul Oyuga som til slutt setter ballen i mål. Utover kampen kommer Pors mere med og fem minutter etter hvilen er det tid for utligning.

To minutter før full tid får Pors frispark fra en 20 meter, og frispark eksperten John Inge Kleppe skrur ballen over muren og i lengst hjørnet. Dermed får Pors med seg alle tre poengene, som blir viktige for dem i nedrykksstriden.

Ronny Espedal og Jørn Hagen var to av fire Bryne spillere som pådro seg gult kort under kampen og de må dermed stå over neste helg mot Tromsdalen.