Bryne tapte for Kongsvinger

Selv om det sto 1-0 til Bryne allerede etter 27 sekunder, ble det tap mot Kongsvinger i kveldens kamp. Kampen åpnet bra, Bryne gikk rett i angrep og det blir sendt et skudd mot mål, keeper må gi retur og på den er Allan Borgvardt og setter ballen i mål.

Kamprapport »

I det 36 minutt reduserer Kongsvinger ved Peter Lindau, og kort tid etter kunne de gått opp i ledelsen da de får straffe, men redder John Pelu’s forsøk fra sekstenmeteren.

Kvarteret ut i andre omgang faller avgjørelsen, da Peter Lindau setter ballen i mål etter et hjørnespark fra Kongsvinger. Bryne maktet ikke å redusere og måtte dermed se seg slått av et hardtarbeidende Kongsvinger lag som nå ligger à poeng med Bryne.