Gode drømmer tar raskest slutt

Etter kampen mot Notodden fikk jeg en visjon. En visjon om at vi endelig var på rett spor. Vi hadde rundspilt bluesbyens 11 utvalgte, og om vi hadde sløst med sjansene, hadde vi likevel fått hull på byllen. Som den optimisten jeg nå en gang er, fikk jeg tro på at nå var vi i gang. Men så fikk jeg smertelig erfare at gode drømmer ofte er de du våkner først av. Kampen mot Hønefoss brakte meg tilbake til virkeligheten, for maken til tafatt og stakkarslig Bryne-lag er det lenge, lenge siden jeg har beskuet. Og kom ikke å skyld på underlaget, det er likt for begge lag. Og det mest skremmende av alt, på sidelinja står en trener som er blottet for entusiasme og glød, som er totalt uinspirert. Hvordan vi skal klare å reise oss med denne mannen ved roret, er så smått blitt meg en gåte!! Jeg har fått med meg diskusjonen som nå raser på forumet, og jeg tror det er litt tidlig å snakke om å avskjedige den blide sørlending, men det har løsnet litt på repene. Med et par tap til i bagasjen, bør noe radikalt skje. Og spar meg for argumentet om at det ikke er Rolf som spiller og annet vås. En trener er sportslig ansvarlig. Slik er det, enten man liker det eller ikke.

Det har vært sagt at mannen trenger tid. Mulig det, men likevel er det viktig å ta med seg følgende i skreppa: Groruddalen BK og Bryne FK lever i to forskjellige verdener. 2. divisjon og Adeccoligaen kan ikke sammenlignes. GBK er en nykommer og dermed en klubb man kan bruke tid på en helt annen måte enn i vår divisjon. I vårt terreng er kravene større, budsjettene høyere, kort og godt en helt annen verden. Det stilles helt andre forventinger. Bryne FK er en klubb med tradisjoner og historikk, vi har vært en del av norsk toppfotball i over 30 år. Noe sier meg at Rolf Teigen ikke helt har fått med seg det. Nytter ikke å snakke store ord på egne vegne så lenge resultatene uteblir!!
Men det er flere syndere i vårsola. En av dem har heller lite hår, elsker å kommentere spansk fotball på TV2 Sport og lyder navnet Frode Olsen. Hva gjør den mannen i klubben vår?? ”Takket” være han, har flust av lokale talenter forsvunnet fra klubben, enda ledelsen har gått høyt ut og proklamert at nettopp de skulle satses på. Hans to costaricanske importer skremte ingen mot Hønefoss. Greit at han vil ha noen å utveksle spanske gloser med, men dette er helt feil måte å drive en fotballklubb på!! Dessuten: Alt tyder på at han er mer glad i å kommentere LA LIGA på TV2 enn å gjøre sin jobb som daglig leder i Bryne. Du snakker om å være amatør!!

Nå venter Alta på onsdag. Gutta vet hva som gjelder. Håper de klarer å omsette det i praksis. HEIA BRYNE!!

Rødhvit hilsen
Trond Hageberg, Stemmen fra Oslo

.

Annonse

husk tannpuss!

Tannlegene

Vår praksis er en allmenpraksis der de aller fleste typer behandling blir utført. Dette omfatter fyllingsterapi, krone, bro og protesebehandling. Vi utfører også implantatbehandling.

Lyst å dele artikkelen?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Skrevet av:

Legg igjen en kommentar