Tifo B-Gjengen

Tifo B-Gjengen har kommet godt i gang med forberedelsene for 2009 sesongen som snart er i gang igjen. Vi har jobbet hardt både dag og natt.

Som jeg har nevnt tidligere i år har vi veldig mange bra bannere på gang i år, og vi har heldigvis vært så heldige å fått lov og låne jærhallen til å male i, uten den tror jeg vi kunne fått store problemer. Men siden det er treninger der hele dagene så ble vi nødt til å gjøre dette om kvelden/natten, så det har blitt noen helger med veldig lite søvn. Men det er verdt hver eneste time når du ser resultatet når den er ferdig. Det er bare å glede seg til seriestart, kan love dere at det blir det største tifo showet som noen gang har hvert på Bryne stadion!!

Nytt Tifo flagg

Men å male er ikke det eneste vi har gjort, vi har fått inn 3 nye store flagg som vi har snakket om lenge. Nå har vi 7 store flagg å bruke under innmarsjen. Vi jobber også med å prøve å få ordnet en bluss avtale, så ikke dette skal bli så vanvittig dyrt, i tillegg til dette jobber vi hardt med å få inn sponsorer til kampene. Noe som ikke er så lett i disse tider. Ellers har Marita takket ja til å være fotograf under showene, så vi får mange bra bilder.

Vis noen har noen idèr eller noe de ønsker å se på bryne stadion, ikke nøl med å ta kontakt.

Ellers håper jeg flest mulig møter opp tidlig første kamp, vi trenger all den hjelpen vi kan få.

Annonse

Din lokale SPESIALIST INNEN BORING OG BETONGSAGING!

Kay´s Betongsaging

Kays betongsaging holder til på Bryne og har et stort arbeidsområde i hele Rogaland. Vi er en sterk aktør med gode medarbeidere og en oppdatert maskinpark.

Dette gjør at vi raskt kan bistå deg innen riving, miljøsanering, betongsaging, meisling og kjerneboring.

Lyst å dele artikkelen?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Skrevet av:

Legg igjen en kommentar