Bli bedre kjent med Vegar Landro

Han har over 400 kamper for Bryne, blitt kåret til årets spiller i B-Gjengen, og er en veldig kjekk kar. Her kan du lese mer om Vegar Landro.

Alder: 34
Sivilstatus: Gift, 3 barn.
Bosted: Bryne

Vegar Landro rundet 400 kamper for Bryne i fjor og var en av de første som signerte ny kontrakt for å spille Bryne opp igjen.
– Jeg trives veldig godt her og det har vært mange innholdsrike år. Nå var det et trist år i fjor, men jeg er veldig innstilt og motivert for å spille oss opp igjen.

Du har hatt mange trenere i Bryne karrieren din, hva tenker du om Ole og Even kontra tidligere trenere i Bryne, og hvordan synes du selv dette ser ut nå?
– Ting ser veldig bra ut nå, Ole og Even har gjort en veldig god jobb. Treningene er klare når vi kommer, vi får beskjed på forhånd hvordan treningene er lagt opp, og vi vet alt som om når vi skal ha rolig økt og fysisk økt. Opplegget er veldig profesjonelt.
Vi har en plan som vi begynte på i november / desember som vi har fulgt ganske bra og det viser igjen på resultatene at vi har god fremgang. Vi skal ikke legge for mye i treningskampene men de har sett bra ut og de nye folkene som har kommet inn begynner å forstå systemene, så ting ser bra ut nå.

Selv har du blitt 34 år nå, formen er bra og du klare å holde med på trening enda? 🙂
– Ja, formen er overaskende bra. Det er litt nytt for meg også å trene på den måten vi gjør nå, jeg er mer vandt til den gamle skolen med 4×4 småspill hele tiden. Så det har vært positivt for meg og kroppen min, så når både det fysiske og mentale er bra så kan jeg vell ikke klage.

10 kjappe:

Hva foretrekker du, 1-0 eller 4-3 seier?
4-3
Favoritt lag?
West Ham
Har du et kallenavn på laget? I så fall hva?
Liker godt å kalle meg selv for Landrinho 🙂
Hobby utenom fotballen?
Har jobb, skole, fotball og familie så blir lite tid til noe annet.
Hva er du redd for?
Slanger!
Favoritt mat?
Raspeballer med alt tilbehør.
Hvor mye bruker du på klær i mnd?
Off, det er ikke mye. Ca en 100 lapp i snitt i mnd.
Hvis du kunne valgt, opprykk til OBOS eller cupfinale?
Må tenke på klubben så da hadde jeg valgt opprykk til OBOS selv om jeg har lyst å oppleve en cupfinale. Klubben er viktigst.
Beskriv deg selv med 3 ord
Ærlig, omsorgsfull og litt sær.
Hvor kommer Bryne på tabellen i år?
Første plass!

Vegar Landro har vært såpass lenge i klubben nå at han var også med på 10 kjappe for mange år siden. Vil du lese hva han svarte den gang finner du det her:
Bli kjent med Vegar Landro

Vi kan også anbefale en film vi laget til Landro i fjor. Har du ikke sett den finner du den her:
En hyllest til Vegar Landro

 

Annonse

En podkast om Bryne FK

Store Stå

Store Stå er en podcast om fotballkluben Bryne FK. Podcasten produseres av den uoffisielle supporterklubben B-gjengen. De som drifter og produserer episodene brenner virkelig for Bryne FK, og dekker det meste som rører seg i og rundt klubben.

Spotify Logo

Lyst å dele artikkelen?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Skrevet av:

Legg igjen en kommentar